maandag 8 maart 2010

Daar droom ik van........

Dat was het thema van het vriendinnenweekend van Sestra! Samen met Monica waren we uitgenodigd om een workshop te geven voor 50 vrouwen. We vonden het heel spannend, want: vonden ze het wel leuk, was het niet te simpel, was het het geld waard....allemaal van die dingen spoken er dan door je hoofd. Maar aan de reacties te horen was het prima in orde! Tijdens de workshop hadden we nog een tafel met zelfgemaakte spulletjes en ook die verkochten heel behoorlijk! Om bij het thema te blijven hadden we een hart gemaakt met daarop de tekst: Every day is another chance to make your dreams come true! Dat is natuurlijk de waarheid als een koe. Zelf ben ik niet zo'n dromer, ben meer van het hier en nu, maar het kan geen kwaad om eens na te denken over het feit of je gewoon je leven leeft of dat je de vrouw bent die God bedacht heeft.
Leuke bijkomstigheid: we zijn uitgenodigd om op de zussendag (29 mei) opnieuw een workshop te geven. Kijk, dat is natuurlijk toch een droompje:)


Vorige week nog aan de knutsel geweest met cupcakejes. Ik zag het idee op het blog van Jeanet Bosman. Heb het filmpje op You Tube bekeken en ben aan de slag gegaan. Eerst alleen de grotere, maar het was zo leuk om te doen dat er een kleintje bijgekomen is:) Wie weet wordt de cupcake-familie nog wel groter:)Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

Saskia zei

Prachtige creaties!!

Saskia :)

Leontine zei

Leuke cupcakes, maar welk filmpje bedoel je want die staat niet op de site van Jeanet volgens mij.

Liefs,
Leontine

Berdien zei

Oh wauw, die cupcakes zijn helemaal geweldig !!!!!
Groetjes Berdien