zaterdag 30 juli 2011

Klimmen, klauteren en zwemmen!

De tweede week is al weer bijna om!
Wat gaat het allemaal snel! Soms valt het niet altijd mee om te begrijpen wat ze bedoelen (en voor hun niet om óns te begrijpen), maar over het algemeen gaat het prima!
Afgelopen donderdag zijn we met de hele groep een hele dag in de Eemhof geweest. Die dag werd ons aangeboden door stichting Intentio en is elk jaar weer een groot feest!!!
Als eerste mochten de kinderen de tennisbaan op en kregen ze 'les' en mochten ze kijken hoe hard ze konden slaan. Daarna lekker eten en op naar de klimtoren, de boogschietbaan en de een ander klimparcours!
Om dan te zien hoe sommige kinderen echt hun angst overwinnen door tóch door te klimmen ook al zijn ze heel erg bang, wauw, dat is toch wel heel bijzonder!!!
Daarna gingen we als afsluiting ook nog met elkaar zwemmen! Als werkgroep hebben we zwemvesten aangeschaft die ze allemaal aan moesten. (iedereen zegt dat ie kan zwemmen, maar misschien 2 procent heeft daadwerkelijk een diploma.........) en ze hebben zich heerlijk uitgeleefd in alle glijbanen!!!
Toen we tot slot ook nog een uur in de 'Wave-ride' mochten was het feest echt compleet!!!
Denk dat het niet nodig is om te zeggen dat iedereen behoorlijk aan z'n eindje was die dag:)


Bedankt voor je bezoekje! 

4 opmerkingen:

Romy zei

Zo te zien en zo te horen was het een geweldige dag (en week!). Je ziet de kids echt stralen...zo mooi om te zien! Geniet ervan de laatste week, time flies when you're having fun:)

cvanholstein zei

Leuk, deze updates!
En de foto's zijn heel gaaf!
grt en geniet ervan,
Corina

Ellen zei

Super dat jullie je voor zoiets inzetten! De jongens zullen eht naar hun zin hebben!

Margriet zei

Jullie bezorgen deze kinderen echt een onvergetelijke tijd! Geweldig dat jullie dit doen.

Ik heb nog altijd contact met een vakantie-buurmeisje uit Frankrijk. Zij kwam uit een Algerijns gezin dat met een stuk of 7 kinderen op een flat in een voorstad van Parijs woonde. Elke vakantie kwam ze bij onze kinderloze achterburen, die haar echt als eigen kind beschouwde en waar ze schandalig werd verwend. Geweldig toch!

Groetjes,
Margriet