woensdag 3 augustus 2011

Dwalen, molens en (eindelijk) het strand!

Als je het door de ogen van iemand bekijkt die hier op vakantie is, dan is het hier in de polder eigenlijk helemaal zo saai nog niet:)
Omdat je nu eenmaal niet elke keer naar een pretpark kunt gaan hebben we de afgelopen dagen de 'low-budget'   uitjes gehad:)
We zijn naar een maisdoolhof geweest (in Marknesse), erg leuk en ja, daar kun je best een tijd zoek brengen, zeker als je totaal geen ingebouwd Tomtommetje hebt zoals ik......Aan het eind kregen de kinderen een zakje popcornmais mee naar huis, die moest 's avond natuurlijk gemaakt worden. Erg lekker!
Voor ons zijn de windmolens een heel normaal verschijnsel (soms ook een ergernis, over horizonvervuiling gesproken.........) maar de jongens waren behoorlijk onder de indruk van de grote dingen! Al moet ik zeggen dat de andere kant van de dijk, waar het water was, natuurlijk veel interessanter was:)
En dan konden we gisteren eindelijk naar het strand!!! We hebben genoten en zijn allemaal lekker verbrand (shame on me!!!) Dacht dat factor 50 wel genoeg zou zijn, maar helaas.......

Morgen gaan ze een dag naar Walibi en heb ik voor het eerst in die weken een 'vrije' dag. Wat in houdt dat ik moet stoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken (dat moet bijna 3 keer per dag, de toiletten in Polen zijn zeker groter of zo:)) nog wat dingetjes regelen voor de slotavond en nog wat kadootjes halen voor het afscheid.


Bedankt voor je bezoekje!

3 opmerkingen:

Pien zei

Of zittend leren plassen:-)

cvanholstein zei

Maaisdoolhof...dat klinkt leuk!
En afscheidsavond... zo snel al?
grt,
Corina

Johanna zei

Wat een leuke dingen doen jullie allemaal! Geniet er nog even van!