dinsdag 12 juli 2011

Taart, taart en nog een keer taart:)

Daar is dan eindelijk de verjaardagstaart van Ylona. Wegens de verbouwing had ie 2 weken vertraging op gelopen, maar ze was er evengoed toch wel heel blij mee:) Ik vond het zelf erg leuk om eens een tas te maken!


Deze is voor mijn oppaskindje, die 5 jaar wordt morgen. Hij gaat op ridders trakteren en geeft een ridderfeest, dus mocht ik een riddertaart maken. De ridder op de bovenkant moest eigenlijk naast de poort komen te staan, maar hij was een beetje groot uitgevallen..........:)


Deze neem ik morgen mee als ik op kraambezoek ga bij iemand die een tweeling heeft gekregen!

Zo, dit is voorlopig mijn laatste berichtje met foto's (denk ik) want maandag gaan we onze gastkinderen ophalen. Voor die tijd moet natuurlijk alles in orde gemaakt worden en in de 3 weken dat ze hier zijn verwacht ik niet dat ik veel dingen zal maken:)
Ben wel van plan om zo af en toe even te berichten hoe het hun en ons vergaat! Ben je zo-wie-zo nieuwsgierig naar wat we bij Pax-kinderhulp doen deze 3 weken, kijk dan even *hier*.

Bedankt voor je bezoekje en tot snel!

4 opmerkingen:

Margriet zei

Wauw, wat een prachtige taarten! Als ze net zo lekker zijn als dat ze eruit zien, dan zijn ze vast niet te weerstaan. Je hebt je roeping gemist joh!

Veel plezier de komende weken met je gastkinderen en sowieso een fijne vakantie!

Groetjes,
Margriet

Brenda zei

WAt een schitterende taarten heb je weer gemaakt!! Fijne vakantie met je gastkinderen alvast!

Erna zei

prachtige taarten Wilma.
Ik heb even op de site van gekeken van Kinderhulp Pax wow zeg dat filmpje wat je daar kan zien wordt je toch wel stil van.
Vooral die laatste van dat knulletje die bijna net als mijn zoontje heet Jarek, je zou hem toch zo ophalen en een thuis geven hier.
Ik wens jou en de kinderen een fijne vakantie toe.

Groetjes Erna

cvanholstein zei

Dat ritsje op de tas!!!
je bent geweldig!

Fijne vakantie en heel veel plezier met al "je" kinderen!
grt,
Corina