maandag 28 februari 2011

Curious!

Dit is eigenlijk mijn eerste layout van 2011:) Kon em niet eerder laten zien omdat ie voor het Scketchspel van Scrapdelight was! Het werkt als volgt: Je kiest een sketch, maakt een layout en stuurt een foto van de layout door naar de volgende in de rij. Die stuurt haar layout weer verder etc. Erg leuk om te zien hoe ieder er z'n eigen draai aan geeft! Wil je ze allemaal bekijken, kijk dan even hier! In dit geval was ik de eerst die mocht beginnen en ik heb de sketch maar zelf gemaakt:) Ook wel eens leuk om te doen!


Verder ben ik erg druk met állemaal nieuwe CHA-papiertjes!!! Ik kreeg woensdag een doos vol en er zítten toch gave bij!!! Kan wel zeggen dat Basic Grey weer érg goed bezig is! Er zijn al heel wat layouts uit gerold, eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoveel in zo'n korte tijd gemaakt:) Maar ja, daar moeten jullie nog even op wachten tot de CHA-editie van de Scrapdelight Extra uit komt!!!

Bedankt voor je bezoekje en tot snel!

4 opmerkingen:

Ann Marie zei

erg leuke schets en een erg leuke uitwerking Wilma, heb de andere ook even bekeken en daar zie ik de schets niet helemaal meer in terug toch grappig hoe iedereen zijn eigen invulling eraan geeft

Romy zei

Wat een gave sketch is het en je uitwerking ervan is super-supermooi! Het is ook heel lief papier.

cvanholstein zei

Hele leuke uitwerking van de sketch!
Vind het papier zo gaaf bij deze foto, alles klopt! Typisch Wilma! :)
groetjes,
Corina

Anja (scrappie) zei

Leuke sketch Wilma en mooie lay-out en inderdaad een heel erg leuk spelletje heb het ook al vaker gedaan komen hele verrassende resultaten uit. Enne ben helemaal niet jaloers hoor wow gaaf met nieuwe papiertjes spelen ben zeer benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt.