vrijdag 29 oktober 2010

Magazijnverkoop, Just Magnolia en andere schatjes:)

Dit weekend is er bij Scrapdelight een mega magazijnverkoop!!! Veel artikelen met hoge kortingen, dus ik zou zo zeggen: ga eens kijken!!!

De sketch van Just Magnolia was weer geweldig! Vond em eerst wat kaal, maar achteraf ben ik er heel blij mee! Het is een strak kaartje geworden, maar deze stempel heeft voor mij niet meer nodig!


Verder ben ik deze week vaker aan het inkleuren geweest:) Heb helemaal de smaak te pakken!

Ok, niet alleen maar kaartjes met Tilda's hoor:)


Dat leuke stempel: Best Wishes for 2011, is trouwens van de Action! Kost bijna niks en voldoet absoluut!!!!

En dan ben ik vanmiddag nog een beetje aan het freubelen geweest met hortensia's. Had een soortgelijke krans gezien maar vond em uiteraard een beetje te duur (20 euro) en bedacht dat ik zelf ook genoeg hortensia in de tuin had staan. Wat leuke dingetjes (heb echt géén idee wat die groene dingen zijn) en ik ben héél blij met het resultaat! M'n moeder ook trouwens, want voor haar heb ik er ook één gemaakt:)


Bedankt voor je bezoekje en een fijn weekend gewenst!

dinsdag 26 oktober 2010

Boswandeling

Vergeet ik toch helemaal om wat leuke foto's van onze boswandeling van zondag te laten zien! Ik had vrij veel foto's, maar ze waren niet echt allemaal een feestje...Overbelicht (het zonnetjes scheen echt heel fel) of veel te donker (leuk joh, onder de bomen...) maar dat is natuurlijk m'n eigen schuld, had ik maar beter op moeten letten! Gelukkig waren er nog genoeg om een leuke collage te maken!

maandag 25 oktober 2010

Think Pink!

Think Pink, dat was de challenge van Just Magnolia. Dat is natuurlijk nooit een probleem:) Leuke papiertjes van October Afternoon en een leuke stempel en dan is het gewoon een kwestie van lekker kleuren en freubelen. De kleuren van de foto zijn niet helemaal optimaal, maar ik heb em gemaakt met behulp van de daglichtlamp en dat is niet écht ideaal:)Bedankt voor je bezoekje!

donderdag 21 oktober 2010

Herfst SE!

O wat is ie mooi geworden!!! De herfsteditie van Scrapdelight Extra! Helemaal vol met herfstlayouts, herfstboekjes, herfstkaartjes, herfstdeco enz. Dit zijn mijn lootjes:

En nog een kaartje (maar die vind ik eigenlijk niet zo geweldig:))


En nu zijn we natuurlijk al weer bezig met de winter/kerst editie! Zelf zit ik niet zo goed in m'n kerstfoto's, dus als er iemand is die voor mij een leuke kerstfoto heeft dan houd ik me aanbevolen!!!!

Bedankt voor je bezoekje!

woensdag 20 oktober 2010

Surfhaar en onverwachte liefde

Ik had nog een leuke foto van Lars liggen. Afgelopen zomer hadden de jongens allebei 'surfhaar'....Tja, kwestie van laten groeien en dan met de nodige gel in model brengen. Dat laatste was eigenlijk aan Lars niet zo besteed, dus stond moeders elke ochtend met een klodder gel te proberen om er iets van te maken. Kan je wel vertellen dat dat niet mee valt hoor! Er mag nl. géén scheiding in, het moet niet te netjes, het is ook wel handig als het een beetje blijft zitten, nou ja, je snapt het al, surfhaar behoorde ook vrij snel weer tot de verleden tijd!!!:) Maar goed, toen ik deze foto zag wist ik wel gelijk de titel! Ik weer gebruik gemaakt van deze sketch, was me wel erg goed bevallen:)Wist je trouwens dat je liefde op de vreemdste plekken tegen kunt komen? Vanmiddag vond ik de liefde zelfs in de aardappelbak!!! Heb em natuurlijk niet geschild, dat kon ik niet over m'n hart verkrijgen LOL


Bedankt voor je bezoekje en een liefdevolle dag toegewenst:)

zaterdag 16 oktober 2010

18 en Just Magnolia

Vandaag is dan de dag dat onze oudste dochter 18 wordt!!! Ok, ik ga geen clichés plaatsen, maar jongens wat gaat de tijd snel!!! Natuurlijk even een fotootje van hoe ze er op haar 18e uit ziet:)


Gisteravond nog een kaartje gemaakt nav de sketch op het Just Magnolia blog. Leuke sketch en voor mij weer een kerstkaartje!Dat was het voor dit weekend, ga nu koffie zetten en taart snijden voor de visite!
Fijn weekend allemaal!

vrijdag 15 oktober 2010

Taart!!!

Morgen wordt onze Klaudia 18! Volgens de belasting en de ziektenkostenverzekeraar een hele belangrijke leeftijd, dus daar hoort een bijzondere taart bij! Ben er wel even mee bezig geweest, maar wel heel blij met het resultaat! (nou maar hopen dat Klaudia er ook blij mee is:))
Morgen is ook de zoon van mijn vriendin jarig en die wilde eigenlijk wel een taart van Wilma (bloos) Dat moest een auto worden en ik heb m'n eerst 3D auto er uit geknutseld! Geloof niet dat dat echt mijn ding is, doe mij maar 'platte' taarten!
Bedankt voor je bezoekje!!

dinsdag 12 oktober 2010

Bundle of Joy

Kijk, je hebt laat en je hebt láát!!! Tot die laatste categorie behoort deze lo. Elke dinsdag is er nl. bij Scrapdelight een speedscrap (what's in a name....) en deze lo hoort dus bij de sketch van, juist, vórige week. Aangezien ik dinsdags nooit kan maar deze sketch wel zo geweldig leuk vond, had ik em opgeslagen. Nou ja, en nu, een weekje later is ie er:)
Op de foto de jongste spruit van mijn vriendin en eerlijk, een passender titel was er niet. Ik heb nog nooit een klein wurm zó snel haar hele omgeving om haar vinger zien winden!!! Wat dacht je van grote tienerbroers die bijna staan te kwijlen boven de box? Die bijna ruzie maken over wie haar mag duwen? Of een zus die echt moeite moet doen om haar schattige zusje niet uit handen van wie dan ook te vissen:)? Dan hebben we het nog niet over opa, oma, tante's, ooms..........Echt een bundle of joy!!!!
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

maandag 11 oktober 2010

DCL en een ander kerstkaartje

Vandaag 2 kaartjes gemaakt (en een lootje, maar die kan nog niet op de foto omdat het donker is....). Ik heb de sketch van Dutch Card Lovers gebruikt om weer een kerstkaartje te maken. Het grappige is, dat ik net op Anja's blog was en zag dat mijn kaartje bijna hetzelfde is als de hare!!! Nu kun je natuurlijk denken dat ik em gewoon heb na gemaakt, maar dat is dus echt niet zo!


Gelijk daarna nog maar wat restjes opgemaakt en nog een kerstkaartje gemaakt.


Tot morgen, want dan ben ik terug met mijn lootje:)

woensdag 6 oktober 2010

2 in 1

Deze week was de challenge van Just Magnolia lekker handig. Het mag met elke andere challenge gecombineerd worden, als er maar een Magnolia op staat! Nou, de mijne gaat dus samen met de Dutch Card Lovers! Vanaf nu toch maar proberen om kerstkaartjes te maken! Voor je het weet is het immers alweer december.....
Bedankt voor je bezoekje!

maandag 4 oktober 2010

Scrapdelight Extra

Enkele dagen geleden is de nieuwe Scrapdelight Extra uitgkomen! Ben een beetje laat met posten, maar zat dit weekend in Katwijk met onze 'kraam'! We zijn er maar gelijk een weekendje blijven slapen:) Maar goed, download snel de SE, want weet je wat zo leuk is, er zijn nu eens geen nieuwe papiertjes gebruikt, maar alleen maar oude lijnen! Best een uitdaging om te doen hoor, want wees eerlijk, al die nieuwe papiertjes die steeds maar uitkomen nodigen gewoon uit om maar te blijven kopen!!! (terwijl al die andere lijnen nog lang niet op zijn...:)) Hier in elk geval mijn bijdrage aan deze SE!