woensdag 20 oktober 2010

Surfhaar en onverwachte liefde

Ik had nog een leuke foto van Lars liggen. Afgelopen zomer hadden de jongens allebei 'surfhaar'....Tja, kwestie van laten groeien en dan met de nodige gel in model brengen. Dat laatste was eigenlijk aan Lars niet zo besteed, dus stond moeders elke ochtend met een klodder gel te proberen om er iets van te maken. Kan je wel vertellen dat dat niet mee valt hoor! Er mag nl. géén scheiding in, het moet niet te netjes, het is ook wel handig als het een beetje blijft zitten, nou ja, je snapt het al, surfhaar behoorde ook vrij snel weer tot de verleden tijd!!!:) Maar goed, toen ik deze foto zag wist ik wel gelijk de titel! Ik weer gebruik gemaakt van deze sketch, was me wel erg goed bevallen:)Wist je trouwens dat je liefde op de vreemdste plekken tegen kunt komen? Vanmiddag vond ik de liefde zelfs in de aardappelbak!!! Heb em natuurlijk niet geschild, dat kon ik niet over m'n hart verkrijgen LOL


Bedankt voor je bezoekje en een liefdevolle dag toegewenst:)

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat maak je toch een gewedlige layouts!! Ben echt een fan van je!
Erg leuke foto en verhaal van het surfhaar, die knullen weten wel wat ze willen, ik herken het wel.
Trouwens, vlak ook meiden niet uit;)
Wat een mooi aardappeltje, jammer dat ze niet te bwaren zijn, want dit is wel een uniek exemplaar!

Groetjes, Marjan

Romy zei

Hihi, dat komt me bekend voor. Mijn broertjes hebben zich ook allebei aan de surferslook gewaagd. Gel willen ze niet in, want dat verpest het effect, dus lopen ze de hele dag hun haren uit hun ogen te vegen;) Je hebt er in ieder geval een heel erg mooi lootje aan overgehouden.

En die aardappel. Wat bijzonder zeg! Jammer dat de aardappel niet eindeloos te bewaren is, misschien moet je hem maar met heel veel liefde op gaan eten dan:)

Chantal zei

Een superlootje met een supertitel. Echt heel stoer!!

Anja (scrappie) zei

Wow Wilma wat een prachtig lootje zeg en zoals Marjan al zegt al je lootjes zijn gewelidg mooi en fan ben ik al lang van je dat weet je wel. Grappig ook het hele verhaal achter de foto leuk hoor enne tja een heel apart aardappeltje.