vrijdag 29 oktober 2010

Magazijnverkoop, Just Magnolia en andere schatjes:)

Dit weekend is er bij Scrapdelight een mega magazijnverkoop!!! Veel artikelen met hoge kortingen, dus ik zou zo zeggen: ga eens kijken!!!

De sketch van Just Magnolia was weer geweldig! Vond em eerst wat kaal, maar achteraf ben ik er heel blij mee! Het is een strak kaartje geworden, maar deze stempel heeft voor mij niet meer nodig!


Verder ben ik deze week vaker aan het inkleuren geweest:) Heb helemaal de smaak te pakken!

Ok, niet alleen maar kaartjes met Tilda's hoor:)


Dat leuke stempel: Best Wishes for 2011, is trouwens van de Action! Kost bijna niks en voldoet absoluut!!!!

En dan ben ik vanmiddag nog een beetje aan het freubelen geweest met hortensia's. Had een soortgelijke krans gezien maar vond em uiteraard een beetje te duur (20 euro) en bedacht dat ik zelf ook genoeg hortensia in de tuin had staan. Wat leuke dingetjes (heb echt géén idee wat die groene dingen zijn) en ik ben héél blij met het resultaat! M'n moeder ook trouwens, want voor haar heb ik er ook één gemaakt:)


Bedankt voor je bezoekje en een fijn weekend gewenst!

10 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten heb je gemaakt. En die krans is ook geweldig.

groetjes Heidie

Wendy Schoonhoven zei

Je kaarten zijn stuk voor stuk prachtig zeg en die krans is ook zo mooi!! Productieve week heb je gehad haha..groetjes, Wendy.

Romy zei

Wauw, wauw, wauw! Je kaartjes zijn stuk voor stuk schitterend! Jij bent druk bezig geweest zeg. En de krans ziet er ook al zo mooi uit. Daar kunnen de kant-en-klare kransen uit de bloemenwinkel echt niet aan tippen:)

simone zei

het zijn stuk voor stuk hele mooie kaartjes
en de krans is ook helemaal super
groetjes Simone

M@rjan zei

Zooo, jij bent lekker bezig geweest!! Schitterende kaarten, ik vind die eerste helemaal niet kaal, snap dat je er blij mee bent.
En wat een prachtgeheel is die krans geworden! Slim van je om die zelf te maken!

Groetjes, Marjan

Anja (scrappie) zei

SOOO dan wat een boel mooie kaarten heb je gemaakt Wilma echt prachtig hoor en die krans wow. Wat ben je toch een crea-bea.

Fijn week-end

Simone zei

Hey dat heb ik ook in de tuin staan, wat is dat een onzettend mooie krans geworden! Even kijken of er ook eens zin in krijg...alles andere dan scrappen is bij mij altijd eeeeerrg moeilijk...dat is dat meteen werk:)
de kaarten zijn erg leuk

louise zei

Gorgeous cards
Louise xx

Margriet zei

Wat een leuke kaarten en mooie krans Wilma! Gave stempel ook.

Groetjes,
Margriet

Scrapfanaat Peter zei

Mooie kaarten zijn ze geworden zeg en ja wat leuk he die stempeltjes van de Action en eindelijk is iets wat niet zo duur is. Zo blijft je hobby lekker betaalbaar.
Groetjes Scrapfanaat Peter