dinsdag 12 oktober 2010

Bundle of Joy

Kijk, je hebt laat en je hebt láát!!! Tot die laatste categorie behoort deze lo. Elke dinsdag is er nl. bij Scrapdelight een speedscrap (what's in a name....) en deze lo hoort dus bij de sketch van, juist, vórige week. Aangezien ik dinsdags nooit kan maar deze sketch wel zo geweldig leuk vond, had ik em opgeslagen. Nou ja, en nu, een weekje later is ie er:)
Op de foto de jongste spruit van mijn vriendin en eerlijk, een passender titel was er niet. Ik heb nog nooit een klein wurm zó snel haar hele omgeving om haar vinger zien winden!!! Wat dacht je van grote tienerbroers die bijna staan te kwijlen boven de box? Die bijna ruzie maken over wie haar mag duwen? Of een zus die echt moeite moet doen om haar schattige zusje niet uit handen van wie dan ook te vissen:)? Dan hebben we het nog niet over opa, oma, tante's, ooms..........Echt een bundle of joy!!!!
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Vind het een geweldige LO!! Jouw stijl spreekt me erg aan! Die tekstcirkel is er super bij en ook de andere subtiel accenten die je hebt gebruikt.
En wat een dotje, leuk verhaal over al die aandacht die ze onwetend al voor elkaar krijgt.

Groetjes, Marjan

Anja (scrappie) zei

Wow Wilma deze lay-out knalt werkelijk van het scherm af hij is geweldig mooi hoor. En die foto prachtig kan het me helemaal voorstellen hoor.

Romy zei

Ach gos, wat lief! Ik ben helemaal weg van deze layout. Geweldige foto en prachtige bijpassende layout!

Pien zei

Ik heb de LO gezien, en m voor me liggen. In t echt is ie fabulous. t Is een superverhaal van een superliefkindje...
Deze is misschien wel de mooiste die je ooit...(ach, dat zeg ik elke keer volgens mij:-)

Anoniem zei

Wat een ontzettend lieve layout in heerlijke kleurtjes !!!! Heel mooi !
Groetjes Berdien

Margriet zei

Wat een ontzettend leuke layout! Prachtig kleurgebruik ook.