maandag 6 september 2010

Sisters....

...are different flowers from the same garden!
Dat is de titel geworden van deze scrap. Ik had de foto al een tijdje liggen, maar je herkent het vast wel, dan komt het er gewoon niet van. Maar goed, nu is ie klaar:) Het papier is van DCWV en ik heb er al meer layouts mee gemaakt, maar het blijft prachtig! De foto en de blokjes had ik vrij snel opgeplakt, en toen ineens zat ik vast. Echt, ik wist totaal niet meer wat ik er mee doen moest dus heb ik het maar een nachtje laten rusten. Zowaar de volgende morgen was het zo gepiept! Maf is dat hoor! De zilveren blaadjes zijn van Artemio. Het zijn houten figuurtjes, die ik en stukjes gebroken heb en daarna met zilveren embossingpoeder bewerkt. Tja, je moet wat als je swirls op zijn:)



Voor het geval iemand denkt dat dit mijn dochters zijn, nee dus:) Het zijn de dochters van mijn vriendin. De rechter dochter is vanmorgen voor een jaar vertrokken naar Londen...

Bedankt voor je bezoekje!

5 opmerkingen:

Marjan zei

WOW!!! Wat een schitterende layout!
Ik ben er weg van, mooie kleuren en alle gebruikte embellies. Super Karin!
Je verhaalt over vast zitten en dan wegleggen is heel herkenbaar. Ik heb dat ook regelmatig en dan soms ineens lukt het achter elkaar.
Jammer genoeg vaker het eerste...

Groetjes, Marjan

Romy zei

Wauw, het resultaat is geweldig mooi geworden! Er is echt niet aan af te zien dat je even hebt vast gezeten bij het maken van deze layout.

jannekevanveen zei

wow wat is hij mooi geworden gr Janneke

Scrappiness zei

Schitterend zeg! Wat een prachtige kleurencombi en het idee met de blaadjes ga ik wel eens liften :)

anja curvers zei

Prachtige lay-out Wilma en ik keek ook al even ik dacht dat is toch niet Ilonka? En vastzitten heel herkanbaar Wilma maar even laten liggen en dan weer met een frisse kijk ertegenaan wil vaak wel helpen of even wat strijken, ahum........