zaterdag 4 september 2010

Kaartjes en een grote griezel!

Ook ik ben overstag gegaan voor de geweldige stempeltjes van Margriet! Wees eerlijk, ze zien er toch geweldig uit? Als je ze ook wilt hebben, kijk dan even hier.Dit zijn de kaartjes die ik er mee gemaakt heb. Ok, ze zijn wat simpel, maar ik had een beetje haast:)


Deze haastige Tilda vind ik echt zó grappig! Eigenlijk hoort ze bij de Bon Voyage serie, maar ach, voor een verjaardag doet ze het ook prima!En dan nog even die grote griezel.....Vanmorgen vond Lars dit lieverdje in de gootsteen! Gatsie, wat vind ik die dingen toch eng! Lars blijkbaar ook, want hij maakt minstens zoveel herrie als ik gemaakt zo hebben:) Dat vind ik dus echt het nadeel van het feit dat we weer richting herfst gaan...Overal kom je weer spinnen tegen! O ja, dit soort schijnt altijd met z'n tweeën te zijn toch??? Nou ja, ik heb in elk geval de stofzuiger er op gezet en die maar een hele poos laten draaien, hopelijk zien we em niet meer terug...:)

Bedankt voor je bezoekje!

3 opmerkingen:

M@rjan zei

Superleuke kaartjes heb je gemaakt met de leuke stempels van Margriet!
Simpel? Vind ik niet, dit past er gewoon heel goed bij, het paier is al best druk en de stempels hebben een afbeelding, dus meer details zouden alleen maar afleiden. maar dat is mijn mening, hoor.

Je andere kaartje is ook een schatje, mooie details te bekijken.
Minder mooi is de laatste waarschijnlijk overleden achtpotige. Nou maar hopen dat zijn maatje geen wraak komt nemen....:):):)

Groetjes, Marjan

Margriet zei

Wat een superleuke kaartje Wilma. En tjee, wat een productie.

Bedankt voor het meedoen. Je 'Groeten uit' stempel is in de maakt.

Groeten uit Veldhoven,
Margriet

Anja (scrappie) zei

Leuk, leuk hoor die stempels en leuke kaartjes heb je ermee gemaakt. Je tilda is ook heel erg leuk geworden Wilma en wat betreft die griezel iekkksss had er vorige week ook eentje hier nou het zijn ook niet mijn vriendjes hoor.