woensdag 8 september 2010

Posing

Het is niet helemaal mijn ding geloof ik, clean & simple....Weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Normaal ben ik nogal van de bloemetjes, maar het papier van Jillibean vraag gewoon niet om bloemetjes! Wat ik wel erg leuk van dit papier vind is dat de lijnen onderling ook goed combineren. Voor deze layout heb ik Chicken Noodle en Old World Cabbage Stew gebruikt. De letters zijn gesneden met de Silhouette.Bedankt voor je bezoekje!

5 opmerkingen:

Romy zei

Dat clean & simple gaat je juist hartstikke goed af zo te zien! Ik snap wel wat je bedoeld: ben zelf ook nogal van de bloemen en tierelantijntjes overal...maar toch, dit lootje is ook héééél erg mooi!

Ann Marie zei

hoewel ik ook niet echt van het clean en simpel ben, vind ik dit lootje toch heel erg af en mooi. Denk dat het niets meer nodig heeft

Anoniem zei

Schitterende layout Wilma !!! Ik begrijp wat je bedoeld, maar deze layout is juist perfect met het Jillibean papier. Jilliebean vraagt inderdaad niet om allerlei frutsels !
Groetjes Berdien

M@rjan zei

Ik begrijp ook wat je bedoelt, Karin. Maar deze LO is gewoon mooi zoals die nu is. Soms is het moeilikk dingen achterwege te laten.

Groetjes, Marjan

Anja (scrappie) zei

Hoe kun je nu zeggen dat clean & simple je niet goed afgaat hij is prachtig Wilma Jillibean heeft inderdaad niet meer nodig ik vind het heel prettig papier om mee te werken en dat boompie waar is dat van wat gaaf zeg en dan dat ene bloemetje ja hoor gaaf. Moet je vaker doen.

Enne Marjan het is Wilma hoor en niet Karin, hi,hi.