maandag 13 september 2010

Kaartje, High Tea en een mini-bike

Daar was ik weer met een Magnolia kaartje:) Bedacht dat ik ook net zo goed de sketch van Just Magnolia kon maken als ik toch zoveel van die schatjes kleur! Dit was de sketch:


En dit is mijn uitwerking:Afgelopen zaterdag mocht ik samen met Monica een High Tea voor 35 personen verzorgen! Het was even doorbakken, maar we waren blij met het resultaat! De mensen voor wie het was waren ook bijzonder te spreken! Wie weet gaan we dit wel vaker doen:)

Mijn broer(tje) heeft een mini-bike. Zo'n veel te klein motortje waarvan je denkt dat er kleine kinderen op zouden moeten rijden....Dus niet! De grote 'kinderen' vonden het ook érrug leuk:) En ik heb weer een heleboel scrapmateriaal!Dit was het voor vandaag, bedankt voor je bezoekje!!!

5 opmerkingen:

M@rjan zei

Mooi hoor, je kaartje! Mooi ingekleurd en lief met die glittertjes. Jullie High Tea ziet er zeer aanlokkelijk uit, wat een werk!! Je kunt zo je eigen bedrijfje beginnen!

Gave foto's van de mini-bike, zeker leuk om te scrappen>

Groetjes, Marjan

Romy zei

Wauw, dat kaartje is geweldig! De kleurtjes zijn zo lief en de glittertjes doen Tilda nog meer stralen:) De High Tea ziet er heerlijk uit, maar wat een mega-klus zal dat zijn geweest! En die mini-bike lijkt me ook heel erg gaaf om een keer een ritje mee te maken. En het heeft ook weer erg leuke foto's opgeleverd:)

Anja (scrappie) zei

Hilarisch die foto's met dat kleine motoertje echt heel erg leuk zeg daar komen vast weer leuke lootjes mee. Je kaartje is ook heel erg leuk Wilma en van die high tea foto's loopt me spontaan het water in de mond zoals Marjan al zei je kunt zo een eigen bedrijfje beginnen wanneer kom je de high-tea hier geven?

Erna zei

Nou dat ziet er allemaal erg lekker uit joh.
Kaartje is ook erg lief met die roosjes en stickles een snoepie.

En dan die mensen op dat kleine ding nou dat leverd inderdaad leuk beeldmateriaal ;-)

Jane zei

Such a gorgeous card! the colours and details are beautiful! Thanks for joining us at Just Magnolia, hugs, Jane xxx