vrijdag 5 oktober 2007

Vrienden en sneeuwpoppen!

Deze lo is voor de uitdaging van Scrappersanonimous. De bedoeling was een lay-out te maken met daarop een uitdaging die je zelf of iemand anders was aangegaan. Bijvoorbeeld een angst overwonnen. Nou, geloof me, dat is hartstikke lastig!!! Na lang denken heb ik gekozen voor een vakantiefoto. Hierop staat Klaudia (en Ylona) met een -gedeelte van- vriendengroep. Vorig jaar nog durfde Klaudia niet op anderen af te stappen om kennis te maken, met het gevolg dat ze de helft van de vakantie in haar tentje lag....Dit jaar ging ze met bonzend hart de eerste avond op pad en het resultaat was een mega vakantie!!! Het is ook een totaal ander lootje dan ik normaal maak, maar op de één of andere manier kwam er gewoon niet meer uit......


Sorry, het is een beetje vroeg, maar ik kon ze niet laten liggen! Ik ben gek op sneeuwpoppen en deze deurhangers vond ik zóóó lief! Deuren genoeg hier in huis, dus dat komt wel goed :)


7 opmerkingen:

~Nancy~ zei

Je layoutje is weer helemaal super.. creatief hoor wat je met deze challenge hebt gedaan!! Enne.. die deurhangers zijn schattig zeg! Ik heb ook al de kriebels om kerstige dingen te kopen hoor.. ik probeer me nog in te houden.. maar kan bijna niet wachten totdat het kerst is.. hihi.. Fijn weekend he!

My Paper World zei

I love your layout! the branches look great! The pictures on your blog are gorgeous!

Frumpies world zei

Je lo is geweldig hoor, precies goed en helemaal in verhouding...en wat ontzettend fijn dat je dochter haar angst heeft overwonnen, er gaat vast een wereld voor haar open nu....Groetjes, Wendy.

Anoniem zei

Wat een prachtig lootje zeg en die deurhangers zijn geweldig.

Groetjes Anja

Ingrid zei

Leuke LO, Wilma en hartstikke goed van Klaudia dat ze haar angst heeft overwonnen.
En die deurhangers zijn leuk.

Je@net zei

Wat een gave lo Wilma!!
En die deurhangers zijn super joh!! Waar heb je die nou weer gekocht?

Janny zei

prachtig lootje Wilma en die deurhangers zijn echt helemaal gaaaaaf! ik heb ook nog wel wat deuren hoor;)