woensdag 9 maart 2011

Hoe heet dat nu eigenlijk?

Tja, ik heb eigenlijk een vraagje aan jullie...Als je vindt dat je kaartjes toch wel steeds meer op elkaar gaan 'lijken' is dat dan a) gebrek aan inspiratie of b) heb je dan eindelijk je eigen 'ding' gevonden??? Ik maak niet zo veel kaartjes nav een sketch en als ik dan lekker aan het kleuren ben geweest en een kaartje maak dan denk ik, hmmmm, waar ken ik deze ook weer van??? O ja, hij heeft dezelfde uitstraling als de vorige.........Is dat erg? Voor mij niet eigenlijk, maar wordt het voor jullie saai???? Eerlijk zijn hoor!!!:)

Maar goed, hier weer een kaartje en als je dan naar andere berichtjes scrollt snap je vast wel wat ik bedoel:)Dan nog 2 layouts. Deze heb ik gemaakt voor een vriendin van m'n dochter. Ze had mijn scraps gezien en wilde er toch wel héél erg graag ook één:) Dus toen dochterlief met de bewuste foto's thuiskwam moest ik eerst even slikken over de kwaliteit van de foto's, maar ach:) Papier is er genoeg in huis dus een bijpassend papiertje was snel gevonden! Voor het eerst op kleiner formaat gescrapt (20x20) en dat beviel me eigenlijk prima!!! Veel sneller klaar en veel minder papier, ha, wat wil je nog meer!!!:) Gelukkig was de vriendin helemaal gelukkig met de scraps en hebben volgende vriendinnen zich al aangediend. Leuk voor hun verjaardag mam..........Juist ja!!
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!!

8 opmerkingen:

Mandy's Magnolia cards zei

ik vind je kaartjes altijd prachtig!! & 't word zeker niet saai!!
groetjes, Mandy

Brenda zei

Ik vind het een snoezig en superleuk kaartje!

Margot zei

saai? nee hoor, erg gaaf!

Romy zei

Helemaal niet saai hoor! Jouw creaties zijn altijd prachtig! Maar ik snap wel wat je bedoelt: als ik iets maak, heb ik ook altijd het idee dat het wel heel erg op één van mijn andere creaties lijkt. Maar ja, als we maar plezier hebben...daar gaat het om, toch:) En ik vind zowel je kaartje als de layouts prachtig! Ik kan me voorstellen dat de vriendinnen zich nu al in rijen aandienen om hun foto's gescrapt te zien worden:)

*mieke* zei

Saai vind ik je creatie;s helemaal niet...ze zijn juist mooi! En een eigen stijl heeft echt lang niet iedereen, daar moet je trots op zijn!
Groetjes Mieke

miriam zei

Wat een gave lo's en mooi kaartje

gr miriam

Anja (scrappie) zei

Niks saais hoor Wilma gewoon altijd een lust voor het oog om naar te kijken getuige al die opdrachtjes die je krijgt en gaat krijgen. Dus vooral doorgaan.

Kitty zei

Echt niet saai hoor! Ik mis dat bij mezelf juist een beetje, een eigen stijl. Lief kaartje en de lootjes zijn ook leuk geworden.