woensdag 20 januari 2010

Flipflops en een zwangere buik :)

Ken je ze? Die slippers waar je een workout op doet terwijl je loopt? Nou, voor mij was zo'n kreet genoeg om overstag te gaan! En na een zomer erop gelopen te hebben kan ik melden dat ik géén strakke billen heb en ook géén mooie benen LOL Maar ze lopen wel heel lekker :)
Ik wilde onder het 'tafelkleed' graag een blauwe mat, maar wat ik had was niet groot genoeg meer....Toen bedacht ik dat ik het dan maar in verstek moest knippen en zo aan elkaar plakken. Geloof me, wat een snertwerkje (en het is zo scheef als een hoepel), maar daardoor lijkt het wel alsof het een schilderijtje is wat aan een witte wand hangt:) Mocht je op zoek gaan naar de scheve stukken: waarom zouden er nu juist in de hoeken bloemen zitten???? LOL

Gisteren heb ik ook nog foto's gemaakt van een zwangere vriendin. Heerlijk zo'n buik (ok, bij een ander dan weliswaar...).


Bedankt voor je bezoekje!

5 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Prachtig lootje Wilma en zo herkenbaar je verhaal ik wil ook altijd perse dat ene papiertje gebruiken terwijl het net te weinig is grmbbbllll. Je hebt het in ieder geval perfect opgelost het is dat je verhaal erbij staat anders zou ik het niet hebben geweten hoor.
En die foto's zijn prachtig zeg tja mooi zo'n buik maar helaas.

Anoniem zei

hoe kan ik die buik nou toch kennen....heb ik eerder gezien komplimenten voor je werk van kajekabe

Anoniem zei

tssss, en ik mag er niet eens aanzitten :(
CMK

Margot zei

ik vind je lo'tje top!

Joke zei

Hoi Wilma, wat een prachtige layout heb je gemaakt, hele mooie foto ook.
En tja, ik heb een zak voor zwangerschapsbuiken, hele mooie foto's, leuk met dat label ook!

Groetjes,
Joke.