zaterdag 2 januari 2010

Caardvarks en Cards Only

En toen was het alweer 2 januari.....Eigenlijk wordt ik geacht om nu op de verjaardag van m'n zwager te zitten, maar het sneeuwt hier dusdanig (en er wordt dusdanig NIET gestrooid en geschoven) dat het niet verantwoord is. We gleden bij elke bocht en het was niet te zien waar de weg was of waar de berm.....Ylona moet nog wel thuis komen vanavond, dus dat is best spannend (ben zo'n schijterd).
Maar goed, van de nood maar een deugd gemaakt en een kaartje gemaakt. Op diverse blogs had ik Caardvarks al eens voorbij zien komen. Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en me aan de sketch gewaagd. Hier is mijn uitwerking.


Donderdag viel hier de Cards Only op de mat en tot mijn verbazing zag ik dat mijn kaartje bij de eervolle vermeldingen stond! Best raar hoor, om je kaartje (en je naam) in een serieus blad te zien:) Kan natuurlijk niet laten om em hier ook even te showen. Het thema was 'BEVROREN'Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Rozella zei

Wilma, ik herkende meteen je naam. Van harte gefeliciteerd met je publicatie. Hartstikke leuk toch om je werk in een magazine te zien. Rozella

Ann Marie zei

hier ligt er ook een dikke laag sneeuw en ik ben dan ook blij dat Priscilla lekker thuis is gebleven

Zag je kaartje vanmiddag in de CO en hij is de eervolle vermelding dik waard hoor!

Morag zei

Love the heart card! Very cute.

Eve zei

cute card!

Anja (scrappie) zei

OOk hier dan van harte gefeliciteerd meid met je publicatie en van mij had je de winnaar mogen zijn hoor. Leuk he om je naam in een blad te zien lijkt me helemaal het einde. Kan me goed voorstellen dat je hem knijpt vind het ook heel erg eng met al die sneeuw.

Amy zei

Wonderful take on the sketch!! Congrats on the publication, too.

Wendy Schoonhoven zei

O wauw wat een leuke kaarten allebei, en gefeliciteerd met je publicatie!! Hartstikke leuk! Groetjes, Wendy.

dstandard zei

Great cards!

Peet zei

Gefeliciteerd Wilma!!!
beide kaarten zijn supermooi!

A Frontier Woman zei

Fun, lovely cards...love the heart card!