dinsdag 11 augustus 2009

Terug van vakantie en Laura's sketch

Zo, wij zijn weer terug van weggeweest! We zijn 2 weken naar het Beierse Woud in Duitsland geweest. 't Was een eind rijden, maar wat was het daar mooi!!! Ok, de haarspeldbochten deed ik met m'n ogen dicht (gelukkig reed Douwe) en al die weggetjes met afgrond ernaast en zónder vangrail vond ik ook écht niet grappig, maar de natuur is prachtig! De camping was gezellig en het weer werkte ook heel goed mee. Maar anderhalve dag regen, dus dat valt best mee. Omdat we vlak bij Oostenrijk zaten (2km) zijn we ook naar Mouthousen geweest. Dat is een concentratiekamp in Oostenrijk. Dat was natuurlijk niet het meest gezellige uitje, maar wel indrukwekkend en belangrijk om niet vergeten te worden! Verder hebben we gezwommen en gewaterfietst in de Rannasee, op het 3-landenpunt Duitsland/Oostenrijk/Tjechië gestaan (dat was écht hoog!!!), door de boomtoppen gelopen op het boomkronenpad en heerlijk geluierd. De kids vermaakten zich opperbest, dus die wilden niet eens altijd weg!
Maar ach, thuis is toch ook wel weer lekker hoor:) Het toilet lekker dichtbij, de douche niet hoeven delen, de wasmachine aan kunnen (lees: moeten) zetten enz. enz. Waarom gaan mensen eigenlijk 2 weken in een tent zitten om te ontdekken dat ze het thuis niet eens zo slecht hebben.........? LOL

 


Dit is mijn eerste layout na m'n vakantie....Laten we het er op houden dat ik er nog een beetje in moet komen.........


En natuurlijk de sketch van 2sketches4you!

10 opmerkingen:

clouds shadler zei

very cute card! I love the lace and the cute flower!

Clouds :D

fabricbutterfly zei

very pretty!!!

Savitri zei

Love the page and card. The lace and flower on the card is just beautiful!!

Simone zei

Wat leuk om elkaar vandaag ontmoet te hebben en dan meteen even op het blog te kijken. Wat maak je mooie dingen. Ik zie dat we inderdaad ook dezelfde blogs lezen...we komen elkaar inderdaad vast wel weer tegen.
Groet, Simone

cheryln zei

love your photos and lo! Your card is absolutely gorgeous!

Ann Marie zei

wat een leuke vakantie foto's Wilma het ziet er uit als een geslaagde vakantie. Heerlijk altijd hoor twee van zulke weken.
Je lootje ziet er prima uit hoor en volgens mij hoef je er niet in te komen hoor, dat zit bij jou wel goed.

Laura Davis zei

Beautiful! I love that flower :)Thanks for playing at 2S4Y!
Laura

Tenia Nelson zei

Beautiful card!!!

Peet zei

Wat prachtige creaties, Wilma!!!!!

Je@net zei

Leuke vakantiekiekjes Wilma, fijn dat het zo geslaagd was.
Leuke projecten!