dinsdag 21 juli 2009

Kazan's sketch en fotoframe

Zo, daar was ik eindelijk weer eens:) Na 3 hectische weken zijn onze Poolse meiden weer vertrokken en is de rust weer enigszins weergekeerd. Tijdens die weken heb ik ook bijna niks gescrapt, maar gisteravond heb ik dan toch weer Kazan's sketch gemaakt. De stempel die ik gebruikt heb op deze kaart had ik al een tijdje liggen. Ooit eens gekocht omdat ie zoveel leek op een oud-Hollands tegeltje. Toen ik dan ook de sketch zag wist ik gelijk hoe de kaart ging worden!


Voor de het Scrapdelight-blog heb ik dit fotoframe gemaakt. Ik had het frame gekocht en besloot thuis toch om em wat op te leuken:) Ik ben eerlijk gezegd best blij met het resultaat!10 opmerkingen:

Saskia zei

Prachtig werk!

Saskia :)

Renate zei

Wat heb je een mooi kamerscherm gemaakt. Het heeft echt de wauw factor. Je kaart vind ik er lief. Een echte hollandse uitstraling.

Groetjes,
Renate

Ann Marie zei

veel leuker dat scherm nu jij hem hebt opgeleukt

Ingrid zei

Wat een schattig kaartje, Wilma. En dat frame is erg mooi geworden. Wat een paar bloemetjes al niet doen. Leuk!

clouds shadler zei

cute card! love the die cuts! awesome background! and what a cute photo frame!

clouds :D

Kazan Clark zei

these projects are both lovely Wilma - just love the card. The blue background is fab!
Thanks for playing
:) Kazan

cheryln zei

perfectly fabulous creations!

Je@net zei

Mooi geworden Wilma!!

Anja (scrappie) zei

Prachtig Wilma blij dat de rust is wedergekeerd en je weer mooie creatie's kunt maken maar beter nog ze ook showd, hi,hi.

Gerda zei

Ohhh.. wat leuk! Ik heb er van de week ook mee in m'n handen gestaan. Denk toch dat ik hem ga halen! Ik heb weer een beetje inspiratie gekregen.

Groetjes Gerda