donderdag 20 augustus 2009

Be blessed

Ik heb een leuke nieuwe challenge-blog gevonden. Stamping Sisters in Christ. Grappig dat je zelfs een christelijke stempelclub hebt:) Maar goed, hun eerste challenge gaat over Joh. 3:35, waarin Jezus zegt: Ik ben het brood des levens, wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben, en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben. Naar aanleiding hiervan is het de bedoeling dat je een kaartje maakt met daarop: eten. Het hoeft geen religieus kaartje te zijn en dit is mijn invulling. Het is misschien even zoeken, maar het meisje heeft een aardbei vast:)

8 opmerkingen:

Kristine zei

Super Cute! I love this adorable Hanglar stamp, and that Lemonade BG paper is my absolute favorite right now. Great card... and thanks so much for playing along in our new Scripture Challenges!!

Many blessings,
Kristine

Lorie zei

What a sweet card! Adorable! Thank you for playing in our challenge! :o)

Willeke zei

leuk kaartje hoor!

Marjolijne zei

Ook nooit gehoord van dat blog maar ga zo gelijk even kijken ;)
Wat een idee trouwens zo'n blog, en waarom ook niet ? Leuk om te weten dat er over de hele wereld scrap-zussen te vinden zijn. One big family ;)
Je kaartje is trouwens prachtig!

Simone zei

Hey wat leuk dat er ook een christelijke challenge blog is. En absoluut mooi geworden jouw kaart. Even zien of ik ook iets kan verzinnen:)dat zijn wel heel mooie stempels om te winnen..

Lisa Hjulberg zei

Such a cute card! So many lovely details, and such beautiful coloring of the image.

Thanks so much for playing in our first challenge at Stampin' Sisters in Christ!

Anja (scrappie) zei

Heel erg leuk hoor wilma een mooi kaartje.

Je@net zei

Mooi kaartje Wilma!!