vrijdag 10 juli 2009

Van alles uit de SE

Zo, ik ga maar eens flink wat dingen laten zien:) De nieuwe Scrapdelight Extra is uit, dus nu mag ik mijn 'dingetjes' ook hier showen.

Als eerste deze lente layout. Inmiddels zal het geitje wel van de fles af zijn, maar wat was het een lieverdje!!!!


Dit naambordje heb ik gemaakt voor de dochter van m'n vriendin. Hiervoor heb ik een kleine kaarsentray gebruikt en die wat opgeleukt.


Mijn neef van 20 heeft een lichamelijke en verstandelijke beperking. Omdat hij zo ontzettend krom was gegroeid moest hij geopereerd worden en is er langs zijn ruggegraat een ijzeren staaf gezet om de boel vast te zetten. Hij heeft zich ontzettend goed gehouden (wat het voor mijn zus en zwager dan weer wat makkelijker maakte) en de Kliniclowns kwamen aan zijn bed. Ik vond de foto's heel speciaal en daarom hangen ze nu in deze vorm op zijn kamer.


Uiteraard mag een kaartje in de rij niet ontbreken:) Het cupcakeje zit aan een draadje, zodat het kan draaien.

9 opmerkingen:

Karin zei

Wauw, wat een mooie dingen heb je weer gemaakt zeg. Vind trouwens dat idee van het cakeblik met het recept en de zakjes ingrediƫnten ook helemaal top!

Marjolijne zei

Zie er allemaal weer prachtig uit en die LO van je neef is heel bijzonder. Ik hoop dat zijn herstel spoedig mag verlopen!
Fijn weekend ;)

Anja (scrappie) zei

Prachtige dingen heb je weer gemaakt wilma en die lay-out van je neef is wel heel erg bizonder.

Saskia zei

Wat ben je ontzettend creatief! Prachtig werk!!

Lieve groetjes,
Saskia :)

Janine zei

Ontzettend mooie dingen heb je weer gemaakt! super!

Peet zei

Geweldig mooie creaties, Wilma!
Super!!!

Ann Marie zei

Wilma wat ben jij lekker bezig geweest, vind alles echt prachtig en heb dan ook geen favorietlootje hoewel ik wel een goed gevoel kreeg bij het van je neef en het verhaal, prachtig en fijn dat het voor hem en zijn ouders goed is verlopen, ik hoop dat hij niet te veel pijn ondervindt van de operatie

Joke zei

Wat een supergave projecten allemaal. Zie er allemaal erg mooi uit.

Je@net zei

Wauw, wat heb je weer een leuke projecten gemaakt Wilma!! Super joh!