maandag 24 december 2007

Meiden, lootje en een eigenwijze kat!

Gisterochtend hebben we onze Poolse meiden opgehaald uit Didam. Omdat het glad kon wezen zijn we op tijd weggegaan. Wij hebben zelf geen last gehad van gladheid, dus we waren 3 kwartier te vroeg.....Het was zo leuk om al die vrolijke bekkies voor het raam te zien! We hadden de meiden in oktober nog gezien, dus het was totaal niet vreemd om ze weer thuis te hebben. Voor hun zelf ook niet, want ze stoven gelijk door naar boven. Ze wisten wel waar ze moesten slapen en het gegiechel en geklets was niet van de lucht! Het was gewoon net of ze niet weg geweest waren! Ze zijn zelfs zo thuis dat ze zelf al het drinken uit de koelkast vissen (ok, ik moet toch even gaan vertellen dan ze dat moeten vragen) en een stuk of 3 appels per middag eten :) Ze blijven 2 weken en we gaan er een leuke tijd van maken!!!!

Deze lo is een uit de hand gelopen sketch voor het DT van Scrapdelght:) Ik was bezig, maar het leek niet eens meer op de sketch, dus vandaar dat ik em gewoon kan laten zien. De titel zegt waarschijnlijk genoeg over de foto's :))
En tja, of het dan in de familie zit, ik weet het niet, maar onze poes heeft een prachtig mandje, compleet met kussen bij de verwarming, maar je moet niet denken dat ie daar in kruipt. Dan krijg ik een kerstpakket in een klein mandje en wat denk je????? Hij rolt zich op en past er precies in!!!! Hoezo eigenwijs??????

7 opmerkingen:

Rozella zei

Dat klinkt als een gezellige drukke bedoeling bij jullie thuis. Je layout vind ik zo super geworden zeg....

Peet zei

wauw, wat een super lo heb je gemaakt!!! en de poes...lachen zeg!
Fijne Kerstdagen!

~Nancy~ zei

Oow.. dat klinkt gezellig zeg.. jullie hebben dus een extra grote familie met kerst!!! Hele fijne dag in elk geval he.. en je layoutje is echt super! Ongelooflijk gaaf!! XXX

anja zei

Wat een superlootje heb je weer gemaakt en wat zal het een drukte zijn bij jullie in huis maar wel gezellig. En dat van die kat hoe herkenbaar.
Hele fijne dagen.

Ingrid zei

Je hebt het de komende 2 weken dus weer lekker druk, maar wel erg gezellig. Heerlijk dat de meiden zich zo thuis voelen bij jullie. Leuke LO heb je gemaakt.
Ik wens jou en je gezin fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.

Je@net zei

Gave lo Wilma!!
En die foto van je kat...lachuh!!
Maarre...was je in Didam? Da's bij ons om de hoek! Woon daar nog geen 10 minuten vandaan!!
Fijne Kerstdagen!!

Janny zei

gaaf lootje Wilma! en oooh wat een dot van een poes!