woensdag 26 december 2007

Knutselchaos en een kaartje

Eigenlijk wist ik het nog wel van de vorige keren dat ze bij ons waren. Ola, Aga en Daria zijn gek op knutselen. Ik heb zo'n vermoeden dat ze thuis in Polen niet zoveel materiaal om handen hebben om van alles te maken. Hier weten ze inmiddels alles prima te liggen en elke dag wordt de kast vakkundig leeg getrokken en alles op tafel uit gestald. Papier, lijm, bloemen, plakkertjes, scharen en weet ik veel wat nog meer, maar zo ongeveer ziet de tafel er uit als ze bezig zijn :) Morgen maar weer eens naar de winkel om de voorraad aan te vullen :)
Dit kaartje heb ik gemaakt voor kennissen die 25 jaar getrouwd zijn. Het transparante stukje is inderdaad afgekeken van Nancy :) Verder natuurlijk wat Scenic Route papier, een bloemetje, wat witte stippen en een paar bling-bling steentjes.

9 opmerkingen:

Janny zei

wat een gezellige boel zo bij jouw Wilma, leuk dat ze ook van knutselen houden!
gaaf kaartje heb je gemaakt!

Ingrid zei

Wat leuk dat die meiden het ook leuk vinden om te knutselen. Ze zijn bij jou in ieder geval aan het goede adres. :-) Wel vervelend voor jou dat je nu de voorraad moet aanvullen....NOT!

Charlotte zei

Hoi Wilma,

Wat lijkt het mij toch geweldig om deel uit te maken van jouw familie! Het is bij jullie echt de zoete inval... fantastisch vind ik dat!

En je kaartje is weer helemaal super!

Je@net zei

Oooh, dat ziet er gezellig uit!!! Jullie hebben je prima vermaakt zo te zien!

Peet zei

Heerlijk zo'n tafel!
en wat een supermooie kaart heb je gemaakt!!!

~Nancy~ zei

Sjee.. dat ziet er gezellig uit zo met zijn allen aan de knutseltafel!!! Die kids hebben vast de tijd van hun leven!!!!! Enne.. je kaartje is ook weer super joh!! Leuk leuk leuk! XXX

Ice-Angel zei

wat een gezellige foto :-D
En nu moet je naar de winkel om je voorraad aabn te vullen, ja goh heel vervelend ;-)
zou die meiden sowiezo 1x in de maand uitnodigen hihi.
X T@M

My Paper World zei

That's so pretty!

anja zei

Wat geweldig leuk Wilma die tafel gezellig hoor. En een mooi kaartje.