donderdag 1 november 2007

workshopje en een lootje

Gisteravond mijn eerste workshopje gegeven :-) 4 meiden kwamen hier om een miniboekje te maken. Het boekje was niet echt moeilijk, maar om te beginnen bleek het toch echt genoeg! Als je eigenlijk nooit knutselerig bezig bent, dan valt het nog niet echt mee. Ze hadden zelf een USB met foto's bij zich, zodat die in klein formaat uitgeprint konden worden.Het opleuken van de bladzijdes met bloemen vonden ze geloof ik helemaal geweldig, want er is een flinke krater in m'n voorraad geslagen :-) De boekjes zijn echt hartstikke leuk geworden! Eén van de meiden zei:"Deze ga ik écht nooit wegdoen!". Nou, daar doe je het voor hè?!

Laatst ook nog een lootje gemaakt voor de "beken de kleur" wedstrijd van Scrapart. Helaas niet gewonnen, maar van Anja verlies ik graag:)

7 opmerkingen:

Charlotte zei

Wauw Wilma... wat een prachtige lo heb je gemaakt zeg... pfff, dan moet die van Anja de perfectie wel bereikt hebben, om dit te kunnen verslaan ;)

En de foto's van je workshop zien er super uit zeg, die meiden hebben smaak! :) Leuk dat je die meiden zo'n mooie middag hebt bezorgd!

~Nancy~ zei

Sjeee. wat goed zeg dat je je eerste workshopje hebt gegeven.. hun creaties zijn echt super geworden!!!!! En je layout is supermooi!!!!!

Janny zei

waaauw Wilma ik vind je lootje supermooi!
en leuk om die workshop te geven en de resultaten zijn prachtig!

Heidie zei

ik vind je lo echt super mooi geworden. Hoe moet die van de winnaar er dan wel niet uit zien.
En erg leuk dat je je eerste workshop hebt gegeven.
groetjes Heidie

Anoniem zei

Wat leuk zeg zo'n workshoppie geven en het ziet er allemaal heel erg leuk uit, leuke meiden ook.

En natuurlijk ben ik blij dat ik gewonnen heb maar vond de jouwe echt helemaal geweldig!!!!!!!

Groetjes Anja

Frumpies world zei

Het ziet er gezellig uit, zo'n clubje meiden in huis aan de scrap en ze hebben zeker leuke dingen gemaakt! Je lo is ook mooi. xxx Wendy.

Je@net zei

je lo is super joh en de workshop ziet er heel gezellig uit!!