vrijdag 9 november 2007

Looking good!Deze keer een miniboekje met de foto's van Klaudia en Heleen :) Zelf vinden ze het inmiddels knap genant die foto's maar ik vind ze zelf zo leuk! Het boekje is voor de wedstrijd van Scrappersanonimous. Eigenlijk zou ik er voor Dolls ook nog een moeten maken, maar eerlijk gezegd ben ik de miniboekjes een beetje zat (sorry Ingrid :( )

12 opmerkingen:

Michelle zei

hij is echt heeeeeeeeeeeeeel gaaf! awesome!


xo michelle

Janny zei

jammer dat je die miniboekjes zat bent want ik ben er een groot fan van en deze is ook weer zooooooooo mooi gemaakt Wilma! van mij mag je er wel mee doorgaan hoor;);)

Rozella zei

Weet je het zeker want je maakt van die leuke minialbums want deze is ook weer gewoon super...denk er nog eens over.....(hihihi)

Ingrid zei

Jammer dat je de miniboekjes zat bent, want je maakt geweldige boekjes. Dit boekje is super gaaf!

Ina zei

Erg gaaf geworden.

Groetjes Ina

Heidie zei

heel erg gaaf geworden.
groetjes Heidie

~Nancy~ zei

OOwww.. die foto's zijn echt suuuuuper.. doet me zo denken aan vroeger.. hihi! Je boekje is in elk geval super geworden.. lekkere felle kleurtjes.. leuke details! Helemaal toppie!!!!!! Je bent wat dat betreft echt de queen of de miniboekjes!! Ik heb er nog noooooit 1tje gemaakt gewoon!!! XOXO

Frumpies world zei

O, wat een ontzettend gaaf boekje Wilma...heel erg leuk geworden. Verder sluit ik me aan bij de rest, ik krijg altijd zoveel inspiratie van wat jij maakt... xxx Wendy.

Je@net zei

Wauwie, hij is super gaaf geworden joh!!! Helemaal leuk!!!!

Peet zei

Wat een geweldig boekje, Wilma. Prachtige foto's en heeriijke kleuren!!!

Scrappermania zei

Awesome book! Great colors, pictures, I LOVE!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Looks very cool, Wilma.
Heerlijk en zo lekker vrolijk.

Groetjes Anja