vrijdag 16 november 2007

Taarten en kaarten

Gisteravond heb ik samen met een 3 andere meiden een workshopje taarten opmaken gedaan. Ik probeerde met verjaardagen wel wat te rommelen met marsepein, maar eigenlijk lukte het nooit goed. Inmiddels weet ik nu de fijne kneepjes, dus daar kan het niet meer aan liggen als het mis gaat :) Het was erg gezellig en kun je je voorstellen dat we gewoon stil waren tijdens het roosjes maken???? 't Was dan ook een werkje waar je wel even je gedachten bij moest houden. We waren natuurlijk hartstikke trots op het resultaat, maar ik weet nog niet hoe het proeft, wat ik heb beloofd om em tot vanavond te bewaren!


Ook nog een paar kaartjes gemaakt. Ik moet zeggen dat ik het inkleuren van stempeltjes toch wel heel erg leuk begin te vinden!

7 opmerkingen:

Je@net zei

Oooooo, wat ziet dat er jummie uit!! Mag ik komen proeven??!! LOL
En je kaartjes zijn weer schatjes hoor!!
Fijn weekend!!

Ingrid zei

Die taart ziet er lekker uit. En ik zie dat je wat scrapelementen (swirls) hebt toegevoegd als versiering. ;-) Je kaartjes zijn ook weer erg leuk.

Janny zei

ooooooooooooooh wat een gave taart zeg, knap hoor!!
je kaartjes zijn ook weer superss!

Frumpies world zei

Prachtige taart heb je gemaakt...ben benieuwd of ie ook zo lekker is als ie eruit ziet...zal vast wel. En je kaarten zijn weer erg leuk, vooral die met dat jongetje en die kikker vind ik geweldig! Fijn weekend nog, groetjes, Wendy.

Charlotte zei

Die taart... oooooh, het water loopt gewoon in mijn mond! Ben gek op marsepein!

En je kaartjes zijn helemaal super! :D

SCRAP-GEK! zei

ooooooh heerlijk joh!!! enne zie ik daar swirls??? LOL! toch nog een beetje scrap erin verwerkt!!! whahahaha! je kaartjes zijn ook weer helemaal super! groetjes marije.

Peet zei

ohh, wat ziet die taart er heerlijk uit!!
Supermooie kaartjes!!!