zaterdag 15 september 2007




Daar ben ik weer eens :) Deze week niet veel gescrapt. Alleen een paar kaartjes. Het kaartje met "Yes!" erop is voor m'n moeder. Ze is na een paar weken Sonja-en 10 kilo afgevallen. Ze is ook diabetespatient en hoeft nu ook veel minder te spuiten! Super gedaan mam!



Het andere kaartje is voor een kennis. Ze moest naar het ziekenhuis voor een blaasoperatie, maar tijdens de operatie hebben ze haar blaas lek geprikt! Dan ga je er heen om van je klachten af te zijn.....:(




Ylona moest op school voor tekenen een voertuig tekenen en dan de achtergrond helemaal opvullen. Ze mocht het voertuig overtrekken, maar de rest zelf verzinnen. Ze heeft een 9 gekregen voor deze tekening! Ik vind em zelf ook zo vrolijk, misschien is het iets voor de dare van Scrapperanonimous....









Morgen hoopt mijn vader 81 te worden. Vandaag vieren we het op de boerderij van m'n broer. Natuurlijk moest Wout ook een kadootje maken voor opa. We waren het erover eens dat hij een bloempotje wilde maken, maar wat erin moest, daar verschilden we toch wel van mening :)

Moeders vond dat er toch wel een echt plantje in moest, maar Wout wilde papieren bloemen... Toen hebben we maar een compromisje gesloten. Een echt plantje met papieren bloemen. Lang leve de cricut:) Samen met Petra (m'n schoonzus) ga ik trouwens lopend naar de boerderij.....Het is ongeveer 10/11km, maar als we nog eens de Nijmeegse willen lopen moeten we toch eens gaan oefenen hè? Gelukkig kunnen we wel met de auto mee terug:)

4 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

WOW leuke, fleurige kaarten Wilma! En een groot compliment voor je moeder, wauw wat een prestatie! Vervelend voor die kennis,zeg! Dat verwacht je idd ook niet. Je dochter heeft een schitterende tekening gemaakt en ik vind het plantje met papieren bloemen super!! Groetjes, Wendy.

Ingrid zei

Wat een leuke kaarten, Wilma. En wat een super prestatie van je moeder. Goed hoor! Dat berichtje over die kennis is natuurlijk een vervelende zaak. En Ylona heeft de creativiteit van haar moeder zo te zien. :-) En zo'n plantje opleuken met papieren bloemen is ook een leuk idee. Gefeliciteerd met je vader.

Marsha zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt !

Je dochter is ook wel erg creatief ! Mooie tekening heeft ze gemaakt en zeker een 9 waard !

Leuk dat je zoontje graag bloemetjes in een potje wilde doen, gelukkig hebben jullie toch allebei je 'zin' gekregen, het is erg leuk geworden zo ...

Heb jij en je schoonzusje het gehaald de wandeling naar de boerderij ?

Janny zei

wat een leuke kaarten heb je gemaakt Wilma! en je dochter heeft een pracht van een tekening gemaakt, knap hoor!
gefeliciteerd met je vader