maandag 24 september 2007

Melige meiden enzo....

OK, op welke leeftijd denken jullie dat meiden ophouden met verkleden en schminken?????
Ik dacht zelf altijd dat dat rond een jaar of 8 á 9 wel een heel eind gebeurt was, maar nee! Helemaal fout! Wat denk je dat meiden van bijna 15 doen als ze met een vriendin boven zitten en last hebben van een melige bui? Juist, verkleden!!

Luka (2) was op dat moment ook bij ons en die schrok zo, dat hij van schrik naar de bank rende en alles eens van een afstandje heeft zitten bekijken!Maar geef toe, het zijn prachtige scrapfoto's! :))
Voor de juf van Wout die morgen haar verjaardag viert, heb ik nog een kleinigheidje gemaakt. Eigenlijk wilde Wout liever een melkpakje, maar deze vond hij ook goed :)Onze reis naar Polen in de herfstvakantie gaat ook door! Douwe heeft zaterdag gebeld of er nog plaats was in een soort bed and breakfast. We gaan daar onze gastkinderen opzoeken die vorig jaar en dit jaar bij ons zijn geweest. Ik heb er erg veel zin in! Ben benieuwd hoe het met ze gaat, maar ook erg nieuwsgierig hoe ze wonen en hoe hun stad er uit ziet. Van de meisjes die dit jaar geweest zijn, weten we dat ze met 7 personen op een zolder wonen. Nu is die zolder waarschijnlijk wel groter dan bij ons, maar toch....Natuurlijk gaat de kofferbak vol met spullen mee die kant op!

9 opmerkingen:

pien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
pien zei

ooow, en wanneer mag ik nu weer es komen scrappen?? En wat voor geweldig apparaat wil je hebben? ernstig he, verslavende hobbies....:-)

~Nancy~ zei

Wat een leuke foto's zeg!! Zo grappig.. ik heb toen ik die leeftijd was dezelfde foto's gemaakt met een vriendinnetje.. lekker gek doen!!!! Enne.. wat een leuk cadeautje voor die juf zeg! Gaaff!!!!

Rozella zei

Leuk kadootje heb je voor de juf gemaakt, mooi papier ook. Lekker meilig zijn is altijd leuk. Ik weet er alles van......

Janny zei

gaaf kadootje voor de juf en leuke melige foto's zijn het geworden.

Anoniem zei

Tja verkleden blijft leuk zeker op die leeftijd en geef toe het levert prachtige skrepfoto's op. Leuk kadootje en fijn dat de vakantie doorgaat.

Groetjes Anja

Je@net zei

Oooh, die foto's!! Super! Wat zullen ze ene plezier gehad hebben! En nu maar lekker scrappen Wilma!!
Dat cadeauzakje is gaaf zeg!! Dat idee moet ik es onthouden!

scrapgek!!!!!! zei

dat zijn inderdaad erg leuke foto's wilma! LOL! enne dat cadeautje voor de juf is natuurlijk helemaal gaaf...daar is ze vast erg blij mee! fijn dat jullie reis naar polen doorgaat!groetjes marije.

Heidie zei

wat een leuke foto's zeg. En dat kado voor de juf is ook erg leuk. Heb je daar misschien een beschrijving van.
groetjes Heidie