vrijdag 21 september 2007

Hier word ik blij van :-)Gisteren kwam de postbode een pakje uit Amerika brengen! Er zaten gave stempels van Autumn Leaves in! Van die stempels krijg je toch gewoon nooit genoeg?!'s Avonds een lootje gemaakt van ons neefje Luka. Eén van de eerste dingen die hij bij binnenkomst vraagt is: "Luta willu gaafkaan!". Dat leek me dan ook een uitstekende titel voor dit lootje :) Eigenlijk vind ik dit papier best moeilijk...Ik ben meestal van de zwarte streepjes en stipjes en wat rommelig, maar op één of andere manier vind ik dat bij dit papier van geen kanten staan! Vandaar dat het voor mijn doen vrij strak geworden is.
O ja, vanmorgen vond ik mijn kwijt gewaande CK van augustus weer terug! Binnen 2 dagen kon ik em nergens meer vinden. Ik had overal gezocht en was er vast van overtuigd dat iemand em bij het oud papier gegooid had....Vanmorgen moest ik in een la in de keuken zijn en ineens zie ik een hoekje ergens onderuit steken waar iets opstaat als: 6 speedy solutions... Jippie!!!! Na 6 weken kan ik em eindelijk weer in m'n armen sluiten :))
Bij de Xenos nog een paar doosjes bling-bling steentjes gehaald. Ik wil eerst eens iets meer bling-bling gebruiken voor ik erover ga denken of de hotfix iets voor mij is (al zouden de meiden het denk ik niet erg vinden als er hier één zou zijn).
Fijn weekend allemaal!

11 opmerkingen:

Marjan zei

Heerlijk he..nieuw speelgoed :)
Gave stempeltjes.
Mooi lootje geworden..moeilijk papier vind ik.
Het wordt dan altijd wat "stijfjes"
Ik ben ook meer van het rommelige:)

Ingrid zei

Leuke LO en gave stempels. En koop die hotfix nou maar. Met 2 meiden in huis zul je dat ding vast vaak gebruiken. :-) Ik vind het een geweldig apparaat.

Wilma zei

Grapjas! :)

yvon zei

mooie Lo en super stempeltjes vele pelzierr ermee

Je@net zei

Jaaa, die stempels zijn echt gaaf! Enje hebt gelijk....een meisje heeft nooit genoeg stempels!! LOL

En het lootje...super joh!!!

Anoniem zei

Ha Wilma,

Erg leuk geworden hoor!
Maareh, je loopt wel een beeetje achter: Luka zegt de 'k' al een tijdje... ;-)
Nu de 'r' nog...

Groetjes Peet

Petra zei

Hij is weer mooi geworden zeg. Dit zijn echt leuke dingen om te onthouden!
Groetjes Petra

Anoniem zei

O gaaf he die stempels Wilma, ik heb ze ook uit Amerika laten komen vorige week, enne heb er nog op m'n lijstje staan.
Je lootje is super geworden.

Groetjes Anja

Janny zei

ja die stempels zijn zeker erg gaaf en je lootje ook!!

scrapgek!!!!!! zei

wat een super gave stempels joh! je lo is trouwens ook super leuk geworden! leuke titel ook! :-) enne ik twijfel ook nog hard of ik de hotfix wil....moeilijk he? groetjes marije.

Rozella zei

Wat een gave stempels. Je kan er inderdaad nooit genoeg van hebben. Ja die hotfix gaaf apparaatje....bijv. een eenvoudig shirt maar je met dit apparaat een eyecatcher...Ik heb nl. ook.....en hij is ontzettend om te gebruiken bij het scrappen....