dinsdag 28 augustus 2007

Vanmorgen naar de tandarts geweest. Zondag had ik flinke kiespijn, dus maandag maar even gebeld. Ik ging uit van een zenuwbehandeling (kan het tenminste niet tegenvallen), maar het bleek een ontsteking te zijn in een kies die al eens een zenuwbehandeling gehad heeft! Nu is van de bovenste kies een stukje afgeslepen, zodat ie niet meer steeds tegen de andere aan kan tikken. Als dit niet helpt, dan kan ik volgende week een kuurtje halen. Het voelt in elk geval al een stuk beter, dus ik hoop dat het hier bij blijft.

De meiden zijn vandaag ook weer naar school, dus na 9 weken het rijk weer eens alleen! Voelt prima, moet ik zeggen :). Vanmiddag dan ook maar de kans waar genomen om wat te scrappen, want vanavond zal wel in het teken van boeken kaften staan. Ik vind de lo wel leuk, maar niet heel bijzonder.....(ja ik weet het, ondanks dat het SR is!)

12 opmerkingen:

margot zei

erg leuk hoor, ik ben dol op strookjes met tekst!

Rozella zei

Niet bijzonder, nou ik vind hem wel erg leuk hoor. Ik soms al moeite om te verzinnen hoe ik het e.e.a. zal neerleggen....Gewoon goed.

Ingrid zei

Leuk hoor. Ik vind het leuk dat je zo'n gebeurtenis uit het dagelijks leven hebt gescrapt.

Janny zei

nou ik vind hem schitterend geworden Wilma en dat papier is ook jammie!

yvon zei

wow wat ene gaaf lootje de cirkel van d eschoenen is de pijl echt super

Je@net zei

Ik vind et een leuke lo geworden Wilma!!

Ina zei

Gave lo, leuk met die pijlen.

scrapgek!!!!!! zei

ik vind het een super leuk lootje geworden joh! groetjes marije.

Leontine zei

Wat nou niet bijzonder....hij is top!!! Ik vind die strookjes erg leuk en die pijlen....en scenic route hè, kan ook eigenlijk niet misgaan!!

Anoniem zei

Ik vind hem gewoonweg super, en zo herkenbaar.

Groetjes Anja

Tamara zei

vind je LO hartstikke leuk juist

Daan zei

Gave LO Wilma