donderdag 30 augustus 2007

Humor?!


Op het forum van scrappersanonimous staat een wedstrijd met het thema humor. Beetje op het nippertje (juli/augustus), maar gisteravond toch nog maar een lootje gemaakt. De foto is tijdens de vakantie gemaakt. Er was een vossenjacht en de meiden wilden wel vos zijn. Nu is het zo dat ik meestal niet zo veel verkleedkleren mee heb op vakantie :) dus dan wordt het gewoon rommelen met de spullen die voor handen zijn. Zoals de onderbroek van Wout op je hoofd, een onderbroek van je vader over je broek, een poncho van Wout over je shirt en met oogpotlood wat sproeten tekenen. Als je er als zwerver uit wilt zien, dan verknip je gewoon een vuilniszak, scharrel je bij de buren wat lege bierflesjes op die je vervolgens in een zak van de haringen stopt en met wat mascara heb je zo vieze vegen op je gezicht!! Nou, en dan zie je er dus zo uit :)!!!!
Er staan trouwens erg mooie lootjes in het wedstrijdalbum. Ik mijn favoriet al gekozen, maar dat zal ik hier maar niet zeggen. Komt na de uitslag wel ;)
Vanmiddag lekker lunchen met Jorien en Aletta. Kunnen we lekker bijkletsen, want dat is inmiddels al zo'n maand of 3 geleden! Gewoon een beetje smokkelen met sonja en dan komt het best in orde.

6 opmerkingen:

Janny zei

tis weer een heel leuk lootje geworden Wilma!

Je@net zei

LACHUH!! Gave lo Wilma!!

Heidie zei

wat een leuke lo.

Petra zei

Ik vind je LO geweldig, wat een mooie kleuren, erg mooi!
Groetjes Petra

Anoniem zei

Een heel mooi lootje weer Wilma.

groetjes Anja

scrapgek!!!!!! zei

whahahaha! leuke lo hoor hoor wilma! en wat een (te) gekke mieden heb je toch! groetjes marije.