maandag 27 augustus 2007

Lekker weekend gehad

Afgelopen zaterdag was de opening van Dolls & Decorations. 't Was lekker druk, práchtige winkel en leuke make and takes. Nou moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik ze niet gemaakt heb, maar mijn dochter en een vriendin wel. Ze hebben hartstikke leuke boekjes eraan over gehouden! (ooit gaan ze écht wel scrappen......) Ik heb eigenlijk veel te veel gekocht, maar dat is vast erg herkenbaar. 't Is zoveel, dat het niet eens op 1 foto past :)

Natuurlijk de hele Scenic Route lijn, veel cardstock, bloemen, rub-ons, Daisy D's en 7 Gypies, stempeltjes, chipboard en een waxstempel......Ik heb hier beloofd om tot de kerst geen nieuw papier te kopen......

Zaterdagavond naar de verjaardag van m'n vriendin geweest en om 7 uur bedacht ik dat er eigenlijk nog wel iets bij kon. Dus nog een klein boekje gemaakt (met het boekje van de make and takes :) ).
Gelukkig is het goed gekeurd :)

9 opmerkingen:

Rozella zei

Wat een gave spullen heb je gekocht en dat papier om te smullen. En met dat boekje zal je vriendin vast heel blij mee zijn.

Janny zei

wat een gave spullen Wilma en ja wie koopt er nu niet te veel;)
dat boekje ziet er ook erg gaaf uit!

Marsha zei

wat een superleuk boekje heb je gemaakt ! heb je daar heel misschien een uitleg van ? ziet er leuk uit om zelf eens te gaan maken ...

Petra zei

Te veel gekocht... nee dat doe ik nu nooit (hihi) heb je dat boekje even snel gemaakt voor dat je naar de verjaardag ging?? Echt leuk geworden!
Groetjes Petra

Ingrid zei

Wat een gave aankopen zeg! En al dat Scenic Route.....kwijl!! Ik heb ook alles. :-) Enne.....ik heb nog een foto van je bij de kassa, maar ik weet niet of je die wel wilt hebben. ;-)

yvon zei

super leuke aankope heb eerlijk egzegd dat scenic route niet zienliggen ben ik dna toch ene hoek vergeten te bekijken

Anoniem zei

Zo mooie spullen heb je gekocht en dat van die ene foto is heel herkenbaar, ik had ook twee foto's nodig om al m'n spullen op te zetten.
En wat een gaaf boekje zeg.

Groetjes Anja

scrapgek!!!!!! zei

leuke aankopen hoor....vond het erg gezellig! enne dat boekje...gaaf!!! groetjes marije.

Daan zei

Wat een leuke spullen Wilma en je boekje friends is erg gaaf