zaterdag 14 juli 2012

Kaartjes en kadootje voor de juf

Zo, maar weer eens wat restjes op gemaakt! Dit waren echt de allerlaatste stukjes van een prachtig paperpad...Nog 1 weekje en dan heeft ook Wout vakantie! Voor de juffen alvast een browniepot gemaakt, hebben ze wat lekkers in de vakantie:)


Vandaag is ook de bus uit Polen geariveerd met 20 kinderen, die hier in en rond de NOP een vakantie van 3 weken tegemoet gaan!
Voor ons geen gastkinderen meer, maar gelukkig mag ik als werkgroeplid wel mee organiseren en leuke dingen doen:) Elk jaar weer komen er uit de bus onzekere, verwachtingsvolle bekkies en gaan er na 3 weken   een stel uitgelaten, bijgekleurde (als het nog eens droog wil worden tenminste) en soms wel een paar kilo zwaardere kinderen weer terug!!!

groetjes Wilma

3 opmerkingen:

Romy zei

De kaarten zijn prachtig! Wat een mooie kleurencombinatie - heel sjiek! En ik weet zeker dat het cadeau bij de juf heel erg in de smaak zal vallen.

kaneeltje zei

Hoi Wilma,
ik ken een browniepot niet,kun je omschrijven wat het is.Ook met de allerlaatste restjes heb je weer iets heel moois gecreƫerd. Ik ben zo weg van die stempels maar heb ze tot nu toe nog niet in de winkels gezien....

Johanna zei

De juffen zijn verwend, en wat geweldig een browniepot, klinkt heel yummie!
Geniet van de zomervakantie en wat een mooi gevoel om een groep kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen!
Groetjes, Johanna