dinsdag 21 juni 2011

Zucht...........

Zucht, wat een zootje is het hier..........Eigenlijk moet ik niet klagen hoor, want ik heb het zelf gewild:)
Onze huiskamer, gang en trapopgang worden gestuct. Dat betekend dus dat zo'n beetje alle meubels het huis uit moeten, dat m'n scrapspullen niet meer te bereiken zijn, dat ik op een campingstoel zit te computeren (da's niet echt goed voor je rug), dat het hier héél muf ruikt, dat het eten met het bord in de hand gebeurd en dat het straks heel mooi wordt!!! Want naast nieuwe muren wordt het ook een nieuwe vloer, nieuwe bank, nieuwe boekenkasten, nieuwe gordijnen enz. enz. enz... Wat dan wel weer betekend dat we dit jaar niet op vakantie gaan, maar ach, je kunt niet alles hebben hè?! En dan moet alles ook nog eens binnen nu en 4 weken echt helemaal klaar zijn, want dan komen onze 2 Poolse gastkinderen voor 3 weken! Dáár heb ik ook zo'n zin in!!!
Wat moet het voor die kinderen ook spannend zijn! Je komt in een land dat je niet kent, bij mensen die je niet kent en die een taal spreken die je niet kent........Gelukkig weten we uit ervaring dat die problemen binnen een week zijn opgelost, maar ik kan me zo voorstellen dat ze daar best een beetje buikpijn van moeten hebben!!! O, en dan mag ik ook nog mee om alle kinderen weer terug te brengen naar Katowice met de bus!!! Dus, wat klaag ik eigenlijk, ik heb allerlei prachtigs om naar uit te kijken!!!!!!!!!

groetjes Wilma

5 opmerkingen:

Pien zei

Tjongen jonge! Dat zal voelen alsof je na 6 weken vakantie in een nieuw huis terecht bent gekomen. Ben erg benieuwd!

cvanholstein zei

Wat een drama, zo'n zooitje in huis!
Goed hoor, dat je zo'n positieve instelling hebt, dat trekt je er vast doorheen. Zet 'm op, kan alleen maar beter worden! :D
grt, Corina

Scraptick zei

Ik herken het: In december had ik wat jij nu beschrijft en dat ben je gauw zat. Als alles weer klaaris ben je het ook snel vergeten.

jacqueline zei

Even door de zure appel heen bijten en dan is jullie kasteeltje helemaal klaar en kunnen je samen met je gezin lekker genieten van de gezelligheid, samen met de poolse kinderen.
Wat lijkt me dat leuk om kinderen op vakantie te krijgen.
Krijgen jullie vaker vakantiegasten?
Altijd uit Polen?
Kan me voorstellen dat je het spannend vind allemaal.
Ik wens je nu nog even sterkte toe en straks veel gezelligheid.

Groetjes Jacqueline

Anja (scrappie) zei

Tja om het starks weer mooi te krijgen moet je even in de rommel zitten maar dan heb je ook wat en leuk hoor weer poolse gastjes en ze dan zelf terugbrengen.