zaterdag 7 mei 2011

Zusjes en een boel lekkers:)

Deze 'layout' is gemaakt op een kaarsentray. De voorraad was inmiddels een beetje groot geworden en toen bedacht ik dat het eigenlijk ook wel leuk was om er mee te scrappen! Dit project kun je ook vinden in de Scrapdelight Extra. Daar vind je ook alle gebruikte materialen!


Vandaag is mijn neefje jarig en daar hoort natuurlijk een kadootje bij. Omdat het zo'n lekkere snoeperd is heb ik dit shirt voor em gehaald.


En tja, dan hoort daar natuurlijk wel wat bijpassends bij om te snoepen!!!


Vandaag viert ook mijn moeder haar 75e verjaardag. Ik zou een paar taarten maken en ze zei nog zó: Niet te veel werk er van maken hoor kind!
Ja mam:) Na de onvermijdelijke monchou-taart moest er tóch nog wat anders komen. Zo'n leeftijd laat je toch niet zomaar voorbij gaan??? Ik wilde toch al een poosje een plooientaart maken, dus dit was mijn kans:) Officieel heb ik nu dus écht een hekel aan fondant!! Geef mij maar marsepein hoor, veel steviger! Dochterlief vond het een 'echte oma-taart'......Nou weet ik niet of dat een compliment is trouwens:pEn als je dan toch in de keuken bent om van alles te maken, dan kun je gelijk proefdraaien met bonbonnetjes:) Volgende week hoop ik 40 te worden en dan geef ik een 'girls only' high tea. Ik wil proberen om zoveel mogelijk zelf te maken, maar bonbonnetjes had ik nog nooit gemaakt. Nu dus wel en ze zijn érrug lekker!!!:) Neem ik ook maar mee naar mams verjaardag!


Bedankt voor je bezoekje en een fijn weekend!

4 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, jeetje, dat is zeker een boel lekkers...ik voel mijn maag al knorren;) Wat zal je moeder blij zijn met zo'n prachtige taart. Ik vind het ook een echte oma-taart, maar dan op een positieve manier;) En de Koekiemonster-cakejes zijn ook zo schattig.

Enne, het zussenframe is prachtig geworden!

Brenda zei

Wat een prachtige creaties!! Dat frame is gaaf maar de taart&cakejes en bonbonnetjes ook! Echt geweldig. En, natuurlijk van harte gefeliciteerd met je moeder:)

cvanholstein zei

Wat onwijs leuk die koekiemonsters!!!
Je hebt aardig productie gedraaid daar in je keuken, bakker Wilma!
En je lijst met inhoud is heel mooi geworden, het kant eromheen maakt het helemaal af.
grt en fijn weekend,
Corinapethrors

M@rjan zei

Tjonge zeg, het ziet er allemaal even mooi uit, zowel je layout als je taarten en cupcakes en bonbons!

Knap hoor!

Groetjes, Marjan