donderdag 5 mei 2011

Bloemetjes en vogeltjes

Soms heb je van die dagen dat je gewoon bloemen op tafel móét hebben! Aangezien ik een hele lieve, maar vooral a-romantische man heb, hoef ik van die kant geen begrip te verwachten. Dusssssss, koop ik gewoon zelf bloemen! Weet ik in elk geval zeker dat ik het mooi vind:) Ik heb echt geen idee hoe deze heten, maar ik vind ze zó mooi!!!


Van dochterlief kreeg ik een echt prachtige hortensia, maar helaas zag die er na zo'n anderhalf uur zo uit............:( Toch wel even heel erg zonde:(


Goed bericht over de vogeltjes!!! Ik zie al dagenlang vader en moeder af en aan vliegen met snavels vol rupsen. Tenminste, volgens mij zijn het rupsen:)
Vanmorgen in alle vroegte stond ik de was op te hangen en hoorde heel zacht gepiep uit het huisje komen! Totdat vader arriveerde met z'n mond vol, toen ging het gepiep een stuk harder:)
De kat van de buren heeft het ook in de gaten, die hebben we al een aantal keer likkebaardend weg gejaagd!!!
Ik zou zo graag het huisje open maken en de kleintjes op de foto zetten, maar volgens mij worden de ouders daar niet echt héél blij van, dus dat moet nog maar even wachten!

Bedankt voor je bezoekje!

5 opmerkingen:

Scraptick zei

Hallo Wilma,

De hortensia even onderdompelen in water en hij komt weer tot leven.
Uitgebloeid inde tuinzetten en volgend jaar heb je hem weer in bloei.

Romy zei

Ik ben ook dol op bloemen, zo mooi! Alleen jammer dat ik absoluut geen groene vingers heb, laatst is zelfs mijn cactus doodgegaan;) En wat leuk dat de familie vogel het zo goed maakt:)

Judith zei

Leuk om weer wat over de vogels te lezen. Mooi bloemen hoor.

Groetjes!

cvanholstein zei

Jippie, je bent toch een soort oma geworden, gefeliciteerd!! ;0

Brenda zei

Prachtig die bloemen! En wat leuk die jonge vogeltjes :)