maandag 9 augustus 2010

Terug van weg geweest!

Afgelopen woensdagnacht zijn we thuis gekomen van onze vakantie in Duitsland. Een paar dagen eerder dan gepland, want het was die dag droog en voor de dagen daarna was weer regen afgegeven. En tja, met een natte vouwwagen naar huis is nou niet direct een feestje...We hebben een leuke vakantie gehad, maar nogal vochtig....Zo'n 4 dagen echt mooi weer en de rest toch wel met -soms véél- regen. Tussen de buien door hebben we best leuke dingen gedaan hoor, dus we zijn niet zielig:) Heb niet zoveel foto's gemaakt als vorig jaar. Dat heb je blijkbaar als je ergens voor de tweede keer komt....



Tussen de wassen door heb ik een layout gemaakt voor Scrapdelight, maar die kan ik natuurlijk nog niet laten zien:) Hoop dat ik nog het één en ander kan maken in de vakantie! Kan merken dat het toch wel kriebelt na een paar weken niks doen!!!

Bedankt voor je bezoekje!

1 opmerking:

Marjan zei

Leuke collage!! Ik zie inderdaad wat dampigs en ook nog een file! Maar ook lachende gezichten en zon, dus jullie zijn natuurlijk niet zielig. Kan me voorstellen dat het weer gaat kriebelen, dus geef er vooral aan toe, zou ik zeggen. :) :)

Groetjes, Marjan