woensdag 21 juli 2010

Back in town....(nou ja, soort van :))

Afgelopen zaterdag hebben we de Poolse kinderen weer uitgezwaaid. Na 3 weken met ze opgetrokken te hebben moest ik toch wel een beetje slikken. We hadden weliswaar zelf geen kinderen in huis, maar 2 à 3 keer per week hadden we programma en zagen we ze toch de hele dag! Maar goed, alles zakt hier weer een beetje in het normale ritme (als je tenminste van normaal kunt spreken in huize Olivier:)) Vandaag ben ik met Ylona, Lars en Wout naar het Dolfinarium geweest. Douwe moest nog werken en Klaudia is op vakantie, dus deze keer een uitje met z'n vieren! Het was leuk en warm! Uiteraard mogen een paar foto's niet ontbreken....


Ik heb ook een gokje gewaagd nav een DT-call bij All that Scraps. Denk niet dat het wat wordt hoor, want ik ben nog van het oude 'potloden-stempel' en ik zie toch eigenlijk alleen nog maar Copics en inkt voorbij komen, maar ach, niet geschoten is altijd mis toch? Dit zijn de kaartjes die ik gemaakt heb.
Voor het blog van Scrapdelight heb ik ook nog een kaartje gemaakt, maar die moet ik er eerst nog even opzetten:) Daarna volgt hij hier. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je daar geen kijkje kunt gaan nemen, want de laatste tijd regent het er leuke dingen!!!!

O ja, kreeg ik toch van Anja een ontzettend lieve award!
Het is de bedoeling dat ik deze doorgeef aan bloggers die mijn hart hebben geraakt....Lees even wat voor liefs Anja over mij te melden had (ik ga spontaan weer blozen): omdat Wilma geweldig werk verzet en daarnaast ook ontzettend creatief is en dan niet alleen wat scrappen betreft. Heb haar een keer ontmoet en het is een heel fijn en lief mens.
Dank je wel Anja, je bent een schat!

Tja, dat wordt dus ontzettend lastig kiezen...Het wordt een beetje flauw, maar ik wil deze award toch echt geven aan iedereen die zo trouw mijn blog leest!!!

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!!!

4 opmerkingen:

M@rjan zei

Tjonge, dat was een drukke maar wel erg waardevolle tijd die jij achter de rug hebt. Die kinderen zullen dit niet snel vergeten...

Je foto's van jullie gezinsuitje zien er erg leuk uit, ook al was niet iedereen erbij.

Ik vind je kaarten allebei erg mooi en zeker ook mooi gekleurd!
Succes met de DT-call!

Groetjes, Marjan

Anja (scrappie) zei

Tjemig zijn die weken echt alweer voorbij wat gaat het toch snel allemaal en jullie hebben genoeten dat is wel weer te zien.

Je kaartjes zijn beiden heel erg mooi Wilma je maakt vast een goeie kans hoor ik zal voor je duimen.

Enne graag gedaan hoor.

Charlotte zei

Heeeee Wilma, daar ben je weer! :D Wat geinig, dat Eva-papier van BG (eerste kaartje) heb ik gisteren gebruikt om mijn Ikeakastjes te pimpen. :) En ik zie niet in waarom jij geen kans zou maken, je maakt supermooie kaartjes! Ik zou je zeker aannemen!!! ;)

Leuke foto's van het Dolfinarium. :)

xxx Charlotte

Simone zei

Hey Wilma, Wat leuk dat je zo'n goede tijd hebt gehad. Leuk dat je dat doet in je zomervakantie! Ik wens je heel veel sicces met de DT-call, vooral het bovenste kaarte vindt ik qua kleur ontzettend leuk! Heb nog even doorgescrolled: wat zijn de foto's van de fotoshoot leuk geworden, zeg! Je hebt veel opgepikt in de workshop!