dinsdag 5 mei 2009

Card Patterns 13, Laura's sketch 25 en een layout

Het is weer maandag geweest, dus hier zijn weer wat kaartjes:) De eerste, nav de sketch op Card Patterns is nou niet echt wat je noemt een hoogstandje, maar ik weet niet wat het is met die sketches, op de één of andere manier willen ze van deze site niet zo goed lukken....


Dan het kaartje nav de sketch van Laura op 2sketches4you. Er is een nieuw DT voor dit blog en ik vind het superleuk dat Anja er in zit!!! Super meid, eindelijk dan toch:) Hier is mijn kaartje voor deze keer. Ik heb de sketch op z'n kop gezet, dan kwam het wat mij betreft beter uit!


Op het forum van Scrapdelight staat elke maand een sketch. De sketch voor mei vond ik gelijk helemaal leuk en die heb ik dan ook gemaakt. Op de foto's mijn nichtje die toen nog niet zo heel lang liep en dus ook nog niet zo stabiel op haar beentjes stond:)

12 opmerkingen:

vinkie zei

Had je sketch layout gezien op het forum, helemaal leuk, je kaartjes ook

Willeke zei

leuke kaarten en LO
bij de sketch 2s4y heb je het zelfde papier gebruikt als ik :-)

Anoniem zei

Je kaartje voor 2S4Y is super !! Wat een geweldig idee met die zon !!
Groetjes Berdien

Laura Davis zei

Beautiful Wilma! I love the colors:) Fantastic!
Laura

cheryln zei

fantabulous cards and layout! I really love your style!

Dora zei

Erg leuke kaarten, altijd leuk te zien hoe verschillend de sketch uitwerking is van iedereen! En die lo is ook een plaatje!

Anja (scrappie) zei

Je kaartjes zijn prachtig Wilma en bedankt voor je lieve reactie op m'n dt-schap. Vind het best wel een beetje eng. Je lootje is ook heel erg mooi dat papier is helemaal geweldig.

Marie zei

All of your work is beautiful. Great job with the card for the CP sketch. I like the colors and textures of it. Thanks for joining us!

whoistracy zei

Wonderful cards!! I love the embossed panel on the CP card. I need to remember to do that more. Although I think I say that every time I stop by your blog!

Thanks for playing along with us!

Tamaroo zei

Your cards are so great! You did an awesome job!

Cindy zei

Both cards are great!

Eveline zei

Leuke kaarten en LO.
Eveline.