donderdag 4 september 2008

2e prijs en een sneakje


Laatst heb ik meegedaan met de maandelijkse kaartenwedstrijd op het SA-forum. Laat ik nou de 2e prijs winnen!!! De opdracht was geel (wanneer gebruik ik dat nou?????) en zomervakantie. Bedankt voor de stemmen meiden!

I made this card for a contest on the SA-forum. Guess what?? I won the second price!!! We had to use yellow (I never use that!!!!!) and the theme was summervacation. Thanks for voting girls!Even een klein sneakje van een lay-out die ik gemaakt heb voor Scrapdelight. Ik heb vorige week een heattool gekocht, nadat ik altijd heb zitten aan rommelen met een broodrooster....Vind ineens embossingpoeder toch wel héél leuk :)!

A little sneak of a lay-out I made for Scrapdelight. Last saturday I bought myself a heattool, after months of using the tooster......Suddenly I like the embossingpouder much more:)!

5 opmerkingen:

Janny zei

gefeliciteerd met je 2e prijs! geel is inderdaad niet echt een kleur die ik gauw zal pakken, maar dit kaartje ziet er gaaf uit!
je sneakie ziet er ook gaaf uit.

Anoniem zei

Gefeliciteerd !!! Prachtig kaartje ! Lekker vrolijk ! Ik wordt heel nieuwsgierig als ik je sneakie zie......
Groetjes Berdien

Anja (scrappie) zei

Gefeliciteerd met je tweede prijs Wilma een zeer gaaf kaartje hoor en die sneak is ook heel erg spannend.

Monique zei

Gefeliciteerd met je prijs. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik die helemaal vergeten ben en niet eens heb gestemd. Wat vind ik dat erg. zeg.
Maar goed jij hebt de tweede prijs gewonnen en ik vind hem heel erg mooi. Ook ik vind geel een moeilijke kleur om te scrappen.

Peet zei

Gefeliciteerd Wilma! ontzettend mooie kaart!!!
Ben benieuwd naar de rest van je sneakje, en het rommelen met de broodrooster, doe ik ook nog altijd!