zaterdag 17 mei 2008

Quick and simple

Well, lucky me, I guess I lost my mojo :( And right now I had to make some examples for my workshop.....I showed one to my daughter and she said: Mom, it's worhless...(thanks dear!) Also my niece and my friend sayed that it missed something.....

So I stoped with the workshop cards and make some quick and easy ones.

Bof ik even, ik ben geloof ik m'n inspiratie kwijt!!! En net nu ik voorbeelden moet maken voor de workshop! Ik liet er één aan Klaudia zien en die zei: Mam, het is helemaal niks! (dank je, lieverd!) en ook een nichtje en een vriendin vonden dat het iets miste wat het anders wel had....Lekker is dat!

Ik ben dus maar gestopt met die kaartjes en heb een paar snelle en simpele gemaakt.

Mocht iemand iets tegen komen wat op mijn inspiratie lijkt: zsm terug sturen!!! :)

9 opmerkingen:

Tamara zei

deze kaartjes vind ik erg leuk en niet simpel hoor.. vooral de tweede is lief.. xx Tamara

Peet zei

Ze zijn ontzettend mooi, Wilma!!!!!
Ik ben een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

~Nancy~ zei

OH wat balen he als je je mojo kwijt bent wanneer je het juist zo nodig hebt! Ik weet precies wat je bedoeld... Ik duim voor je dat je mojo snel weer terug is! Ik vind deze kaartjes in elk geval superschattig geworden!!

Janny zei

ojeeeeee das flink balen zeg, ik hoop dat je inspiratie gauw weer terug komt, trouwens aan deze kaarten is niet te zien dat je je mojo kwijt bent.

Rozella zei

Allereerst wil je nog feliciteren met je verjaardag. Een beetje laat maar door allerlei omstandigheden was en ben ik nog niet zoveel online. Dus Van harte Gefeliciteerd.

De kaartjes zijn lief en het is vreselijk als je mojo eventjes is verdwenen. Misschien gaan scrapshoppen, heb je weer nieuwe spulletjes en dan komt de mojo weer vanzelf. (Hoor mij nou ben zelf ook zoekende en ik moet 6/8 layouts tegelijk maken).

Groetjes, Rozella

SCRAP-GEK! zei

hoi Wilma, jeetje...balen joh dat je inspiratie juist nu weg is...ik baarst ervan, dus ik stuur wel een beetje inspiratie jou kant op....ppppfff...heb je het ontvangen?! meis...ik hoop dat je inspiratie snel weer terug is!!! deze kaartjes zijn in ieder geval erg leuk! liefs marije.

Ingrid zei

Altijd balen als je je mojo kwijt bent. Ik ken het gevoel. Op dit moment heb ik mojo genoeg, maar als ik iets MOET maken, dan blokkeer ik ter plekke en is m'n mojo ver te zoeken. Ik hoop dat je je mojo snel weer vindt, zodat je leuke voorbeelden voor je workshop kunt maken. Succes!
Deze kaartjes zijn in ieder geval erg leuk.

Hanneke zei

Deze kaartjes zijn erg leuk, Wilma.... Wat is dat toch steeds met die mojo's..... die vanmij is ook weer op vakantie ofzo... :o)

XxX

Anja (scrappie) zei

Hele mooie kaartjes Wilma en volgens mij zit het in de lucht heb er ook last van ben al twee keer achter m'n buro gekropen maar het wil gewoon niet lukken. Hopelijk vind je je mojo weer snel terug.