zaterdag 31 mei 2008

Girls en Faith

Eindelijk weer eens een lay-out! Ik zou bijna verleren hoe het moet! Deze heb ik gemaakt nav een sketch op Scrapdelight. Daar was een on-line crop en eerlijk gezegd kwam het als geroepen!
M'n schoonzusje had nl. gevraagd of ik deze foto wilde scrappen. Nu moet ik bekennen dat ik niet zo dol ben op schoolfoto's en dan ook behoorlijk moeite heb om ze te scrappen.....Ik ben lang aan het zoeken geweest naar papier, maar het papier van Daisy D pastte er toch het best bij. Ik heb me heerlijk uitgeleefd met de stempels van Prima. Wat een prachtige stempels zijn dat toch!!!
De lo 'Faith' heb ik gemaakt voor Serai. Zij is een lid van het Scrapdelight-team en is een tijdje terug geopereerd aan haar knie. Alle leden van het team hebben een lo voor haar gemaakt op A-4 formaat. Als steuntje in de rug! Inmiddels heeft Serai de lay-outs gekregen, dus ik kan em laten zien.
Voor mij de eerste keer dat ik op dit formaat scrapte en het is toch even puzzelen :) Het papier dat ik gebruikt heb is van Fancy Pants. Ook hier weer de stempels van Prima.

7 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Wauw allebei je lootjes zijn heel erg mooi geworden Wilma maar vooral die faith vind ik heel erg mooi.

Hanneke zei

Beide lo's vind ik supet hoor!!

Je@net zei

Hartstikke leuke lo's geworden joh!!

Peet zei

Wauw, 2 schitterende lo's Wilma!!!

Janny zei

wooow ze zijn allebei prachtig Wilma!!

SCRAP-GEK! zei

beide Lo's zijn helemaal gaaf joh! :-) groetjes marije.

Tamara zei

wow.. beide lootjes zijn echt prachtig.. xx Tamara