maandag 31 maart 2008

He/she has arrived!!!!

Last saturday the postman brings me a very nice surprise!! Well, accualy it's not a real surprise, but I was very happy with it!! My Silhouette has arrived!!!! I've been thinking a long time, but I sold my Cricut and bought the Silhouette! I played a little time with it and I'm so happy! Sure, I had to learn a lot, but you're never to old to learn!!!

Zaterdag bracht de postbode een leuke verrassing! Nou ja, eigenlijk was het niet echt een verrassing, maar ik was wel erg blij! Mijn Silhouette is aangekomen! Ik heb er lang over nagedacht, maar uiteindelijk heb ik mijn Cricut verkocht en de Silhouette gekocht. Michelle, bedankt voor de snelle levering!!!! Ik heb er een poosje mee gespeeld en ik ben er erg blij mee. Tuurlijk moet ik nog een boel leren, maar ja, je bent nooit te oud om te leren! Toch???!!

5 opmerkingen:

Ingrid zei

Gaaf!! Je zult er veel plezier van hebben.

Michelle zei

heeee, veel silhouette plezier!!! :o)

Anja (scrappie) zei

Ooohhhh lucky you ik ben nog steeds aan het twijfelen maar denk dat ik binenkort toch ook overstag ga. Veel plezier ermee.

Janny zei

woooow leuk joh, ik heb de cricut maar twijfel ook hoor, die silhouette lijkt me ook gaaf!
jij veel plezier ermee!

Anneli zei

Hij is fijn he!! Ik heb nu die van Michelle te logeren....en ik hoop dat de komende weken mijn eigen komt...spannend! En inderdaad je moet een hoop leren....pffff....maar de resultaten zijn super!! Veel plezier ermee en binnenkort tips uitwisselen? Of een dagje Silhouetten in plaats van croppen?