dinsdag 14 december 2010

Kerst en 2 kaartjes

Nog even en dan is het Kerst! Ongelofelijk hoe snel een jaar voorbij gaat....Hier geen ruimte voor een boom, dus maar een paar hoekjes aangekleed met 'kersterige' dingen.

Ben ook he-le-maal klaar met de kerstkaartjes! Misschien is het toch een idee om volgend jaar wat eerder te beginnen...Ergens in juni ofzo:) Gelukkig is mijn verzameling afdrukjes wel zo uitgebreid dat ik keuze genoeg heb om ook nog andere kaartjes te maken:)
Het papier dat ik voor deze kaartjes heb gebruikt is van.........de Action! Normaal gesproken vind ik de blokken daar echt niks, maar deze hadden mooie kleine printjes en ikke is helemaal blij met een blokje voor 79 cent!!!Bedankt voor je bezoekje!

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat een mooie collage!! Prachtige sfeerfoto's van die mooie hoekjes in je huis!! Ook je kaartjes zijn erg leuk, snap dat je klaar bent met die kerstkaartjes...
Enne... het is niet zo'n gek idee om vroeg te starten. Ik begin in juli en maak er dan een hele zwik, met tussendoor ook tijd voor andere dingen. Zo blijf ik het leuk vinden en geen productiewerk.
Het enige probleem is het papier, maar dit jaar heb ik geen kerstpapier gebruikt.

Fijne dag! Marjan

Natasja Vink zei

Leuke kaart en idd het papier mag er zijn. Hier ook helemaal gehad met de kerstkaartjes (hihi)

Romy zei

Zo te zien is jullie huis prachtig kersterig versierd! Ik kan me voorstellen dat je even geen kerstkaartje meer kan zien. Dit jaar heb ik ze maar het hele jaar door gemaakt, hoewel ik alsnog enige kerstkaarten-stress had de afgelopen maand;) Je twee nieuwe kaartjes zijn ook erg leuk. Ik wist niet dat ze dat papier bij de Action hadden: het is inderdaad errug leuk.

Margriet zei

Wat een leuke kaartjes en gezellige hoekjes.

Je liet een reactie achter op mijn blog, maar heb het het vorige berichtje ook gelezen?? (-:

Anja (scrappie) zei

Wat mooi Wilma ziet er echt schitterend uit zo. En je kaartjes zijn ook weer geweldig nou wat betreft die kerstkaarten geloof het of niet ik had er 100 en ze zijn al weg en geschreven en nog kom ik er tekort dus ik moet er toch nog een paar maken......

Tinie zei

Gezellig toch he Kerst!!! Wat een mooie kaarten, prachtig!

Groetjes Tinie