zaterdag 20 november 2010

Eindelijk....

...daar was ik weer een keertje!!! Laten we het er op houden dat ik een béétje druk was deze week. 3 dagen oppassen, vrijdag de home-sale gehad en elke avond weg. Mensen worden gek van minder zeg maar:) Maar goed, even over de home-sale: was he-le-maal leuk!!! Druk bezocht en erg gezellig. Wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar (zou een nieuwe traditie geboren zijn?) Even een idee van hoe het er bij stond (Monica had nog een grote vlag en 2 kleintjes gemaakt voor buiten, die had ook verder niks te doen deze week :o)Vandaag moest Ylona zwarte Piet spelen bij de Praxis. Tuurlijk moest ik even langs met de camera! Die zal lekker bekaf zijn als ze thuis komt, want ze ging helemaal uit haar plafond:)Bedankt voor je bezoekje!

3 opmerkingen:

M@rjan zei

Oh, wat leuk... een Amerikaans iets... zo'n home-sale! Leuke collage heb je er van gemaakt! Ook de Pietencollage is erg leuk, twee foto's waarmee je vast scrapperig wordt? ;)

Romy zei

Dat klinkt als een geweldige week. Wat gaaf zo'n home-sale! En de foto's zien er ook erg leuk uit. En Ylonka ziet er uit als een echte Piet. Erg leuke foto's!

Simone zei

Wat gaaf dat je een home-sale hebt gehouden, was het succesvol? Ben wel erg benieuwd...leuke foto's en trouwens leuk de tekst aan je muur:)