maandag 19 april 2010

Scrapdelight Extra, DCL en een slinger

De Scrapdelight Extra is weer online! Er staan weer allemaal mooie dingen in, dus neem zeker een kijkje! Bij deze mijn bijdrage...Vorige week heb ik geen kans gezien om de challenge van Dutch Card Lover te maken, maar deze week ben ik weer van de partij hoor! Dit is mijn uitwerking...

Afgelopen zondag is een vriendin van mij bevallen van een prachtige dochter met de naam Hanne! Aangezien er nog niks voor het raam hing, heb ik deze slinger gemaakt. Van hetzelfde papier had ik ook al 180(!) geboortekaartjes gemaakt:)

7 opmerkingen:

M@rjan zei

Ooooh, wat leuk en mooi allemaal!! Ik kijk mijn ogen uit, super!!

Groetjes, Marjan

Anja (scrappie) zei

Prachtig, prachtig weer Wilma weet gewoon niet welke ik het mooiste vind. Je kaartje voor DCL is ook geweldig mooi hoor en bedankt voor het meedoen.

Wendy Schoonhoven zei

Wat maak jij toch altijd prachtige dingen zeg, super, en je kaartje voor DCL is ook al zo leuk, bedankt voor het meedoen met DCL, groetjes, Wendy.

Ellen zei

Wat heb je weer een mooie inzending gemaakt voor DCL! Hele mooie combinatie! Ook je werk voor Scrapdelight extra ziet er weer top uit Wilma!

Groetjes Ellen

miriam zei

Wauw wat een mooie dingen heb je allemaal gemaakt.

Bedankt voor het meedoen met DCl.
liefs miriam

rosalien zei

Je hebt weer prachtige werkstukken gemaakt, maar die van de DCL vindt ik toch wel het leukst. Misschien omdat blauw mijn favo kleur is, en die stempel blijf ik ook geweldig vinden.Bedankt weer voor het meedoen. :))

Groetjes Rosalien

M@rjan zei

Ik heb een Sunshine Award gekregen van Jolanda en gef die o.a. door aan jou. Kom je hem ophalen?

Groetjes, Marjan