woensdag 24 juni 2009

15!

Gisteren werd Ylona 15. Bijna niemand die haar voor het eerst ziet geloofd dat, want ze is een kop groter dan haar zus:) Maar voor ons gaat het al hard genoeg! Natuurlijk waren er kadootjes en taart en vrijdag viert ze het voor vriendinnen. Je zult trouwens niet geloven waar ze het enthousiaste over was........een paraplu van de Praxis......:) Ze heeft nl. haar snuffelstage daar gedaan en was vanaf dag 1 zó laaiend enthousiast, niet normaal! Dus als geintje hadden we daar gevraagd of ze niet iets hadden voor haar verjaardag:) Mafkees!!!


Ondertussen ben ik zelf druk om met groep 8 een stukje te maken voor de afscheidsavond. Die is aanstaande maandag en we hebben dus niet zoveel tijd meer...Hopelijk gaat alles lukken! Ach, als de kids maar lol hebben maakt het voor ons ouders niet zoveel uit.....denk ik:) Ik wil nog wel proberen om deze week de sketch van 2sketches4you te maken, maar ik weet niet of dat gaat lukken!!! Aanstaande zaterdag krijgen we weer voor 3 weken 2 Poolse kinderen te gast! We hebben er erg veel zin in, maar er moet voor die tijd nog wel een boel gedaan worden, dus als er iemand is die misschien wat potjes 'tijd' op de plank heeft staan.....

1 opmerking:

Anja (scrappie) zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter moet wel lachen met die paraplu. En wat betreft de potjes tijd helaas Wilma kan je niet helpen zit er zelf ook om verlegen altijd rond deze tijd zo vlak voor de vakantie's.En wat cool zeg dat jullie weer poolse loge's krijgen heel veel plezier.