vrijdag 28 november 2008

Onze kraam


Nou, zo zag het eruit!!!!!! :)

Afgelopen dinsdag en woensdag ben ik samen met Monica naar de Vrouw-zijn conferentie van de EO geweest en samen hebben we daar onze spullen verkocht! Het was superleuk en we hebben behoorlijk verkocht! 20% van de opbrengst is naar het EVA-huis op Bonaire gegaan, waar vrouwen met een verslaving en andere problematiek terecht kunnen.

6 opmerkingen:

Tamara zei

prachtige leuke spulletjes zeg!! wat goed dat jullie zo goed hebben verkocht.. xx Tamara

Marjolijne zei

Wat had ik je kraam graag willen zien, alleen al op de foto ziet alles er zó mooit uit! Mijn schoonmoeder was ook helemaal weg van je creaties en we vinden het super dat je dit gedaan hebt voor het Eva-huis! juist omdat ik van m'n schoonzusje regelmatig de verhalen hoor over Bonaire, weet ik hoe groot de behoefte is aan het vrouwenhuis, en jij hebt hier een belangrijke steen aan bijgedragen!! Thanks, meid!!

Monique zei

Wat een mooi kraam hadden jullie en wat fijn dat jullie zo goed verkocht hebben. Zeker erg leuk dat jullie dit hebben gedaan voor een goed doel.

Ingrid zei

Wat een leuke spullen heb jullie verkocht. Die krans van stof is leuk zeg! De rest ook hoor. Fijn dat jullie zo goed verkocht hebben en ook nog een goed doel steunen.

Yvette zei

Zier er supergezellig uit! Super dat jullie zo goed hebben verkocht!!

Anja (scrappie) zei

Wow wat een gave spullen Wilma kan me voorstellen dat jullie goed verkocht hebben en wat een prachtig gebaar om de opbrengst aan het EVA-huis te schenken super hoor.