maandag 6 oktober 2008

Ik dus.....resultaat scrapweekend :)Erg leuke dagen gehad in Geesteren! Vrijdagavond heb ik Jacomien opgehaald uit Zwolle en zijn we naar Geesteren gereden. Die avond hadden Anneli en Corina een challenge voor ons: ze hadden vragen gemaakt en nav die vragen moest je een layout over jezelf maken. Ik heb de vragen niet gebruikt, maar wel een layout over mezelf gemaakt...Inmiddels weten we álles over balans!!!! (zowel op een layout als op een stoel :)) Het is ongeloofelijk, maar ik heb tot half 2 zitten scrappen. Normaal lig ik rond 10 uur toch echt op 1 oor, maar het was gewoon té gezellig!! De volgende morgen om 8 uur weer naast het bed en om 9 uur ontbijt. Om 10 uur zijn we weer begonnen met scrappen en hebben we workshops gehad van Anneli, Femke en Corina. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb er dus echt geen één af....Zou het liggen aan het feit dat ik veel te graag klep?? Maar die boekjes komen echt af hoor, weet alleen nog niet wanneer:) 's Avonds ben ik naar huis gegaan en o boy, wat heb ik lekker geslapen :)!!!!! Iedereen die er was, bedankt voor de leuke dagen!!

17 opmerkingen:

Ria zei

Ik vind je ik ben lootje hartstikke leuk geworden Wilma! Vond het verder ontzettend leuk om je te ontmoeten :D Tot de volgende keer maar :D

Rozella zei

Hai Wilma, klinkt als een zeer gezellig weekend....en je layout is mooi geworden.

~Nancy~ zei

Wat een gaaf LOtje zeg! WOWIE! Mooie kleurtje en fotootjes ook!!!!!

Marjolijne zei

Zo te lezen heb je een heeeel gezellig weekend gehad ;) Je LO is super geworden, ben nu benieuwd naar al het andere waar je aan begonnen was :p

Yvette zei

Het was idd weer erg gezellig!!
Jammer dat ik je niet echt veel heb gesproken. Je lo is super!! Succes met het afmaken van de workshops ;)
Gr Yvette

Anja (scrappie) zei

Klinkt als een zeer geslaagd week-end en ach die dingen komen vanzelf wel af en hoe herkanbaar ik krijg op zo'n dagen ook helemaal niets af, hi,hi. Je lootje is in ieder geval prachtig geworden.

Anoniem zei

Geweldig lootje Wilma !! Ik ben bij dat soort dagen ook meer met anderen 'bezig' dan dat ik zelf wat uitvoer :) Moet kunnen toch !
Groetjes Berdien

Monique zei

Mooi lootje en het klinkt als een super weekend.

Ellen zei

Heel erg mooi geworden zeg!!

Groetjes Ellen

Tamara zei

om nog een keer te zeggen.. hij is prachtig geworden!! en was hartstikke leuk om je te ontmoeten.. xx Tamara

Heidi Van Laar zei

What a beautiful layout! I love your pretty bright colors.

Sandra zei

Ontzettend mooie LO!

Marjan zei

Ik vind niet gauw een layout mooi. Ik maak zelf nooit layouts omdat ik dan eigenlijk niet weet wat ik er daarna mee moet. Maar deze vind ik prachtig! Spreekt me heel erg aan!

Margriet zei

Wat een mooie layout! Ik ben benieuwd naar de rest!

anita zei

dat klinkt als een supergaaf weekend! en wat een mooie lo!

Sherry Wright zei

What a gorgeous layout, love the details. That sketch below is so cool, I may have to try it!

Corina van Holstein zei

Zoo Wilma, inmiddels woensdag...ben je al wat in balans??(hihi)
Het boekje is zoo mooi geworden joh! Hoogstandje weer!
Je LO is ronduit prachtig! En waar ik nou echt van baal, is dat ik uiteindelijk toch niet je album heb kunnen bekijken!!
Maar ik houd hoop...
x,Corina