woensdag 2 april 2008

Loen

This afternoon I was playing with my Silhouette. On Monique's site I found a wordbook and desided to give it a try. Well, it took me a few hours, but now I know how to do it!!! I made this one for my daughters friend who is having her birthday. Her name is Heleen, but her friends call her Loen. That's the word I made. I guess I didn't need to say that I'm very, very happy with my Silhouette?! :)


Vanmiddag ben ik aan het spelen geweest met m'n Silhouette. Op de site van Monique vond ik een wordbook en ik besloot om het maar te proberen. Geloof me, het duurde een aantal uur voor ik alles door had en er mee klaar was, maar nu weet ik hoe het moet!! Deze heb ik gemaakt voor een vriendin van m'n dochter. Ze viert vrijdag haar verjaardag. Haar naam is Heleen, maar haar vrienden noemen haar Loen. Dat is het woord wat ik gemaakt heb. Ik hoef denk ik niet te zeggen dat ik errug blij ben met m'n Silhouette?! :)

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is echt helemaal geweldig prachtig gemaakt

Groetjes Riky

Miranda zei

Wat een prachtig boekje weer Wilma!

Marga zei

Ohhh, die is superleuk zeg. Zou ook niet meer zonder mijn craft willen hoor!!!!

Hanneke zei

Supergaaf! Prachtig papier!

XxX

Rozella zei

Mooiiiiiii gemaakt Wilma. Ik kan niet wachten totdat die van mij binnen is. Moet er dus wel eventjes op studeren als ik dit zo lees. O jee als ik dat maar voor elkaar krijg.....

Anja (scrappie) zei

Echt helemaal te gek Wilma wil je zoiets niet meer maken want nu weet ik zeker dat ik een sil wil.

Anita zei

prachtig boekje geworden wilma!! het papier vind ik ook helemaal super!

groetjes
anita

Sonja zei

Wauw,dat is een leuk boekje geworden zeg!!

Janny zei

oooooooooh waaauwie dat is helemaal top Wilma, kan me voorstellen dat je superblij bent met je silhouette! nu wil ik er ook eentje hoor, nog even sparen dus;)